Cüneyt Özdemir'den 'CHP Genel Başkanı İmamoğlu' esprisi

CHP'nin İzmir adayının belli olmasıyla birlikte partiye tepki üstüne tepki yağdı. Ataşehir Belediye Başkanı da katıldığı bir canlı yayında "Parti buradan mı yönetiliyor Ankara'dan mı?" dedi. Gazeteci Cüneyt Özdemir "Ekrem İmamoğlu'nun şu an Genel Başkan olduğunu bilmeyen bir tek Battal İlgezdi var herhalde." diyerek partinin durumunu ti'ye aldı.

Cüneyt Özdemir'den 'CHP Genel Başkanı İmamoğlu' esprisi

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ettiğini duyuran Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İzmir adayının belli olmasıyla birlikte "Karar versinler Parti buradan mı yönetiliyor Ankara'dan mı?" tepkisi vermişti.

Cüneyt Özdemir'den 'CHP Genel Başkanı İmamoğlu' esprisi - Resim : 1

Tİ'YE ALDI

Gazeteci Cüneyt Özdemir, partinin bu durumunu eleştirerek yorum yaptı. Özdemir açıklamasında, 

Ben diyorum ki şuanda CHP'nin 2 tane genel başkanı var. Battal İlgezdi'de biraz işin artisliğinde yani. Ekrem İmamoğlu'nun şu an Genel Başkan olduğunu bilmeyen bir tek Battal İlgezdi var herhalde. Tabii ki asıl Genel Başkan Ekrem Bey.
Bekir Bozdağ'a anayasa kitapçığı fırlatılmasına tepki Yılın karelerine oy verdi Muhalif gazeteciler CHP'yi eleştirince sinirlendi Gazeteciler muhalefeti eleştirince CHP'li Gökhan Günaydın sinirlendi!