Cüneyt Özdemir özür diledi: Biz bu tuzağa düştük, hepimiz dikkatli olmalıyız

Sosyal medyada 17 Aralık'ta düzenlenen 'Hizbut Tahrir Yürüyüşü'ne ait görüntülerin 1 Ocak'ta düzenlenen 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' yürüyüşü gibi gösterilmesine yönelik açıklamalarda bulunan Cüneyt Özdemir, "Biz de bu tuzağa düştük, sizden özür diliyorum. Hepimiz dikkatli olmalıyız." dedi.

  • İstanbul'da Galata Köprüsü'nde "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşü düzenlendi.
'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' yürüyüşü
'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' yürüyüşü
  • Şehitler ve Filistin Yürüyüşü'ne katılan İsmail Aydemir, eylem alanından ayrıldıktan sonra "Siz Arap sevicisiniz" diyen bir şahsın saldırısına uğradı.

Cüneyt Özdemir özür diledi: Biz bu tuzağa düştük, hepimiz dikkatli olmalıyız - Resim : 2

  • Olaya dair değerlendirmelerde bulunan Cüneyt Özdemir, yumruklu saldırıyı gerçekleştiren şahsı destekleyenlere tepki gösterdi.

"HEPİNİZ DELİRDİNİZ Mİ?"

  • Özdemir, "Ya hu siz manyak mısınız arkadaşlar? Ne zamandan beri sokakta insanları yumruklayanları kahraman ilan ediyorsunuz? Sen yoldan geçen adama bir tane çakıyorsun "niye" Suudilerin yaptığı hoşuma gitmedi.. Millet de kalkıp ayakta alkışlıyor Hepiniz delirdiniz mi?" dedi.

"BİZ DE BU TUZAĞA DÜŞTÜK"

  • Sosyal medyada 17 Aralık'ta düzenlenen 'Hizbut Tahrir Yürüyüşü'ne ait görüntülerin 1 Ocak'ta düzenlenen 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' yürüyüşü gibi gösterilmesini de eleştiren Özdemir, "Biz de tuzağa düştük. Birileri tarafından 17 Aralık'taki Hilafet görüntüleri sanki 1 Ocak'ta olmuş gibi verildi. Bütün tartışmalar bunun üzerine kuruldu. Bu görüntüler Gazze destek yürüyüşündeymiş gibi verildi. Biz de bu tuzağa düştük, sizden özür diliyorum. Hepimiz dikkatli olmalıyız." ifadelerini kullandı.
Hizbut Tahrir Yürüyüşü
Hizbut Tahrir Yürüyüşü
Ömer Çelik tarih verdi Seçmen listeleri askıya çıkıyor Buket Aydın'dan Fatih Altaylı'ya: Seni Habertürk'ten sepetlediler Enercii belgesel serisinin 3. bölümü yayında!