Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan 'Hükümet İmralı'ya heyet gönderdi iddiaları'na açıklama

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İktidarın PKK lideri Abdullah Öcalan’a heyet gönderdiği iddiası hakkında açıklamada bulundu. Kalın, iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek "Bunlar belli çevrelerin kendilerine siyasi pirim elde etmek için ortaya atığı iddialardır" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan 'Hükümet İmralı'ya heyet gönderdi iddiaları'na açıklama

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın iddialar hakkında, "İmralı ile görüşme oldu' iddiası dün ortaya atıldı, bunun açık ve net olarak yalan olduğunu ifade etmek isterim. Bunlar belli çevrelerin kendilerine siyasi pirim elde etmek için ortaya atığı iddialardır. Buradan bir netice almaları mümkün değil böyle bir görüşme söz konusu olmamıştır." ifadelerini kullandı.

PKK'nın yayın organı Yeni Yaşam gazetesi iktidarın İmralı'da terörist başı Öcalan'la görüştüğü iddiasını ortaya atmış, Selahattin Demirtaş da yayınlanan haberi "Erdoğan, İmralı'ya heyet gönderip ne istemiş olabilir sizce? İstediğini alamayınca yine hepimizi "terörle" iş birliği yapmakla suçlamaya başladı anlaşılan. Bu ikiyüzlülüğün takdirini size bırakıyorum" ifadeleriyle sosyal medya hesabından paylaşarak iddianın sözcülüğünü yapmıştı.

Kaynak: DHA

"Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim" Bakanlık 2 bin 431 personel alacak İstanbul'da "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası"na başvurular başladı Yeşil Sol Parti milletvekili adayına terör gözaltısı