Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Selçuk Bayraktar eleştirilerine cevap: Selçuk aşağı Selçuk yukarı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'a yönelik eleştirilere tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yatıyorlar kalkıyorlar televizyon ekranlarında Selçuk aşağı Selçuk yukarı. Rahmetli babaları bankalardan kredi almadan çalıştı. Çocukları da şimdi aldıkları bu terbiyeyle devam ediyorlar." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik Buluşmaları Eskişehir İftarı Programı’nda açıklamalarda bulundu.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'a yönelik eleştirilere cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sevgili gençler göreve geldiğimizde bizim savunma sanayimiz yüzde 20'ydi, şimdi yüzde 80 oldu. Yatıyorlar kalkıyorlar televizyon ekranlarında Selçuk aşağı Selçuk yukarı. Ne yaptı Selçuk? Neymiş, damatmış. Rahmetli babaları bankalardan kredi almadan çalıştı. Çocukları da şimdi aldıkları bu terbiyeyle devam ediyorlar. Öyle bir baba ki devletin bunlara tahsis ettiği yerleri bile almıyorlar." dedi.

Ne kadar imansız, kitapsız, komünist varsa TV'lere çıkarıyorlar Thodex'in kurucusu Fatih Özer'in iadesine onay Bakan Nebati'den Kılıçdaroğlu'na: Biz tefecilerle görüşmüyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dikkatini çeken pankart