Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan doğalgaz indirimi müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz haftayı verdiği peş peşe müjdelerle tamamladı. Müjdeli haberlerden EYT ile birlikte en çok konuşulanı şüphesiz sanayide kullanın elektrikte indirime gidilmesi de vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün de ibadethane ve cemevlerini kapsayan doğalgaz indirimi haberini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan doğalgaz indirimi müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla doğalgaz indirimi müjdesini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan doğalgaz indirimi müjdesi - Resim : 1

YÜZDE 42.73 İNDİRİM
Alınan karar göre; ibadethane ve cemevlerinde kullanılan doğalgazda yüzde 42,73 indirim yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca; sanayi kuruluşlarının kullandığı elektriğin yüzde 16, elektrik üretiminde kullanılan doğal gaza ise yüzde 12.73 indirim geldiğini hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan doğalgaz indirimi müjdesi - Resim : 2

Erdoğan paylaşımının devamında "Sanayide kullanılan doğalgazda 2022 Kasım ayına göre yüzde 13,10 ile yüzde 25,11 arasında indirim geldi." ifadesini kullandı.

TÜRKİYE MERKEZ ÜLKE OLACAK
Ayrıca, Trakya'da kurulacak bir dağıtım merkezi ile Türkiye gaz fiyatlarının belirlendiği bir lokasyon olacak. Bu gelişmeler sonucunda elde edilen kazanımlar faturaya da yansıyor. Bu kapsamda doğalgaz fiyatına indirim yapıldı.

Kaynak: AA

4009 terörist etkisiz hale getirildi Milli Piyango yılbaşı bileti bugün saat kaça kadar satılacak? 2023 milletimize verdiğimiz sözün de miladıdır 3 kişi gözaltına alınmıştır