Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan isim vermeden bir profesörün domates soğan fiyatlarına ilişkin eleştirisine yanıt verdi: "Vah zavallı vah! Müsvedde bu"

Seçime sayılı günler kala partilerde milletvekili liste maratonu bitti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimler için startı Ankara Spor Salonu'ndaki programla veriyor. Törendeki konuşmasında Erdoğan, isim vermeyip "Müsvedde bu" dediği profesörün domates, soğan fiyatlarına ilişkin eleştirisine yanıt verdi ve "Neymiş? Domates, patates. Vah zavallı vah! Bunlar olmadıktan sonra senin patatesin de olmaz domatesin de" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan isim vermeden bir profesörün domates soğan fiyatlarına ilişkin eleştirisine yanıt verdi: "Vah zavallı vah! Müsvedde bu"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı. AK Parti'nin seçim beyannamesi açıklanıp milletvekillerinin tanıtılacağı programda, konuşmalarda bulundu. Erdoğan konuşmasında, isim vermeyip "Müsvedde bu" dediği profesörün domates, soğan fiyatlarına ilişkin eleştirisine yanıt verdi ve "Neymiş? Domates, patates. Vah zavallı vah! Bunlar olmadıktan sonra senin patatesin de olmaz domatesin de" ifadelerini kullandı.

'SOĞAN FİYATI' ELEŞTİRİSİNE YANIT: "VAH ZAVALLI VAH! MÜSVEDDE BU"
'Soğan fiyatı eleştirisi'ne yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Bir TV kanalında bir profesör ne dese beğenirsiniz? 'Baraj, havalimanı, köprü yapmakla bu iş çözülmez; soğan, patates kaç para, onu söyle.' Bu adam prof. Müsvedde bu. Öncelikle senin profesörlüğünden bu millete ne gelir? Hiç. Öncelikle bir ülkenin kalkınması için nelere ihtiyaç var onu söyle. Neymiş? Domates, patates. Vah zavallı vah! Bunlar olmadıktan sonra senin patatesin de olmaz domatesin de. Biz Türkiye’de sadece okul, hastane, yol, baraj gibi eserlerle sembolleşen bir kalkınma devrimi yapmakla kalmadık. Biz asıl devrimi zihinlerde yaptık, zihniyetlerde yaptık. Geçmişte bu ülkeye “karışamazsın” denilen ne varsa, hepsinde de değiştirici rol oynayabileceğimizi gösterdik. Bu profesörün zihinlerinde bir değişim olmamış demek ki."
AK Parti Recep Tayyip Erdoğan Ankara
Munzur taştı: Yollar kapatıldı! Kılıçdaroğlu Çanakkale'de "Millet Buluşması"nda konuştu 26 milyon araç sahibini ilgilendiriyor: 1 Mayıs'ta başlıyor! Trafik sigortası priminde yeni dönem! Son dakika... AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin görevden alındı