Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Amasya Badal Tüneli açılına videokonferans ile katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Amasya Badal Tüneli açılına videokonferans ile katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında "Kalkınmanın temel altyapılarından olan ulaştırmada devreye aldığımız her projenin bizi Türkiye Yüzyılı’na bir adım daha yaklaştırdığına inanıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Amasya Badal Tüneli açılına videokonferans ile katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Merzifon-Osmancık arasındaki güzergahta tünelimizin yanı sıra köprü de yer alıyor. Artık vatandaşlarımız bu güzergahta huzurla seyahat edebileceklerdir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Amasya Badal Tüneli açılına videokonferans ile katıldı - Resim : 1

Ülkemizin altyapı ihtiyacını önemli oranda tamamladık.

Geçmişte kendi krizlerinde boğulup kalan bir ülkeydik. Şimdi küresel krizleri fırsata çevirerek gıptayla bakılan bir ülkeyiz. 2023'ü tarihe şanla, şerefle, gururla kaydedeceğiz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Amasya Badal Tüneli açılına videokonferans ile katıldı - Resim : 2

YATIRIM BEDELİ 760 MİLYON TL
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yaptığı Amasya Badal Tüneli ve Bağlantı Yollarının yatırım bedeli 760 milyon TL olarak açıklandı. Toplam uzunluğu yaklaşık 4.6 kilometre olacak proje, karbon emisyonunu 265 ton azaltacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Amasya Badal Tüneli açılına videokonferans ile katıldı - Resim : 3

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amasya Badal Tüneli Açılış Töreni'ne canlı bağlantı ile katılacak. Başkan Erdoğan'ın sosyal medya hesaplarından paylaşılan bilgilerde, Amasya Badal Tüneli ve Bağlantı Yollarının yatırım bedelinin 760 milyon TL olduğu açıklandı. Paylaşımda, toplam uzunluğu 4.6 kilometre olacak projenin karbon emisyonunu 265 ton azaltacağı ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi kazanacak Cumhurbaşkanı, tekrar aday olabilir mi? Savcı görevden alındı mı? EYT son dakika! EYT için tarih verildi!