Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rami Kütüphanesi'nde gençlerle buluşmasında yüzleri güldüren o anlar: Sevdiği kızı babasından istemesini talep etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Rami Kütüphanesi'nde gençlerin sorularını yanıtlarken, Boğaziçi Üniversitesi İktisat öğrencisi Necati Işık'la yaşanan ilginç diyalog dikkat çekti. Işık, Erdoğan'a sevdiği kızı babasından istemesini talep etmesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan da gencin isteğine espriyle karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Rami Kütüphanesi'nde gençlerle gerçekleştirdiği buluşmada, samimi ve keyifli anlar yaşandı. Gençlerin merak ettikleri soruları yanıtlayan Erdoğan, hem ciddi konulara değindi hem de gençlerle gülümseten espri dolu diyaloglar kurdu.

HAZIR EVLİLİK PAKETİ VAADİ DE VARKEN
Buluşmanın dikkat çeken anlarından biri, Boğaziçi Üniversitesi İktisat ikinci sınıf öğrencisi Necati Işık'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik espri dolu talebi oldu. Işık'ın kendisinin bir firmada çalıştığını belirterek Cumhurbaşkanı'na, "150 bin liralık evlilik paketi vaadiniz var. Malum. Vadesi de güzel, ödemesiz olması da güzel" şeklinde bir espri yapması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Bekarsın galiba" şeklindeki espri dolu yanıtı, salonda bir gülme dalgası yarattı.

SEVDİĞİ KIZI BABASINDAN İSTEMESİNİ TALEP ETTİ
Necati Işık, bekâr olduğunu ifade ederek Cumhurbaşkanı'ndan sevdiği kızı babasından istemesini talep etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise gülerek, "İsteriz be. Gökten ne yağar ki yer kabul etmez" şeklinde cevabını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Hani bir yanlış yapmaz değil mi?" sorusu üzerine Işık, "Yapmaz efendim. Ordulu, sizi çok seviyor. Karadenizli, ben de Konyalıyım. İki taraf da zaten ziyadesiyle muhabbetli efendim" diyerek konuştu. Bu espri dolu ve samimi diyaloglar, buluşmaya katılanlar ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında keyifli bir atmosfer oluşturdu.

Son dakika! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar açıkladı: 6 terörist etkisiz hale getirildi Cumhurbaşkanı Erdoğan Defne Devlet Hastanesi'nin açılışını gerçekleştirdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay'da açıklamalarda bulundu! SON DAKİKA! Adana'da korkutan deprem! AFAD depremin merkez üssünü açıkladı! Depremin büyüklüğü kaç?