Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "OVP" açıklaması: "Güvenimiz ve desteğimiz tamdır"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2025-2027 Orta Vadeli Program (OVP) hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Erdoğan, "Bugün açıkladığımız ve Türkiye ekonomisi için büyük önem arz eden 2025-2027 Orta Vadeli Program’ın (OVP) ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "OVP" açıklaması: "Güvenimiz ve desteğimiz tamdır"
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2025-2027 Orta Vadeli Program ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, "Orta Vadeli Program’ın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

"GÜVENİMİZ TAMDIR"

  • "Bir yandan enflasyonla kararlı bir şekilde mücadele ederken, diğer yandan yatırımı, üretimi, istihdamı, ihracatı ve büyümeyi önceleyen; tarımı, sanayiyi, yüksek teknolojiyi, turizmi ve birçok farklı sektörü güçlendirecek olan OVP’ye güvenimiz ve desteğimiz tamdır.

"DURMAKSIZIN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

  • Hükümet olarak OVP kapsamında belirlediğimiz hedeflere ulaşmak, vatandaşımızın refahını artırırken sağlam temellere dayalı ekonomimizin gelecek nesillerimiz için de sürdürülebilirliğini temin etmek amacıyla durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "OVP" açıklaması: "Güvenimiz ve desteğimiz tamdır" - Resim : 1

İzmir körfezi için acil eylem planı Hatay'da Alıç Hasadı Başladı Mardin'de İki Aile Arasında Barış Sağlandı Tarihi Hacı Bekir Zade Ağa Konağı, MHP İl Başkanlığına Dönüştürüldü