Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefetin sözlerine cevap: Netanyahu nasıl teröristse Hamas da terörist'miş, yazıklar olsun!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Filistin Mitingi'nde konuştu. Muhalefetin sözlerini hatırlatan Erdoğan, "'Netanyahu nasıl teröristse Hamas da terörist'miş. Yazıklar olsun. Hamas kimdir bihaber olan talihsizler var. Ve onlara ülkemde oy atanların da iyi düşünmesi lazım." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefetin sözlerine cevap: Netanyahu nasıl teröristse Hamas da terörist'miş, yazıklar olsun!

Büyük Filistin Mitingi, Atatürk Havalimanı'nda büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğince Cumhur İttifakı üyesi partilerin genel başkanları da katıldı. Muhalefetin 'Netanyahu nasıl teröristse Hamas da terörist' lafını hatırlatan Erdoğan, "Onlara ülkemde oy atanların da iyi düşünmesi lazım." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefetin sözlerine cevap: Netanyahu nasıl teröristse Hamas da terörist'miş, yazıklar olsun! - Resim : 1

"HAMAS KİMDİR BİHABER OLAN TALİHSİZLER VAR"

Gazze'nin bir zamanlar vatan toprağı olduğunu hatırlatan Erdoğan, 

Netanyahu nasıl teröristse Hamas da terörist'miş. Yazıklar olsun. Hamas kimdir bihaber olan talihsizler var. Ve onlara ülkemde oy atanların da iyi düşünmesi lazım. Pek çok coğrafya için biz gözyaşı döktük. Ömrümüz boşuna geçmedi. Birileri Gazze'yi çok uzakta görüyor ve ne yazık ki bunu açıkça söylüyor. Bu ülke için Adana neyse Gazze'de oydu. Edirne neyse Üsküp'ün, Gaziantep neyse Halep'in o olduğu gibi.Neredden nereye geldik. Gazze vatan toprağının parçasıydı.

ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefetin sözlerine cevap: Netanyahu nasıl teröristse Hamas da terörist'miş, yazıklar olsun! - Resim : 2

"İSRAİL ÇOK BÜYÜK RAHATSIZ OLDU"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasının devamında, "Çanakkale şehitliğine yolunuz düştüğünde mezar taşlarınınüstündeki yazılara bakın. Orada Gazzelilerin de yazdığını göreceksiniz.Hiç şüphe yok ki Türkiye büyük bir devlettir. Türkiye asla bitmeyecek büyük tehditlerin üzerinde olduğu bir ülkedir. Hamas terör örgütü değil dedim ya, bundan İsrail çok büyük rahatsız oldu. Zaten başka bir şey beklemiyorduk. Bunu bildiğimiz için de açık ve net ifade ettik." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefetin sözlerine cevap: Netanyahu nasıl teröristse Hamas da terörist'miş, yazıklar olsun! - Resim : 3

 

Filistin Mitingi'nde okunan sureler dikkat çekti Cumhurbaşkanı'ndan 'Büyük Filistin Mitingi'nde İsrail'e mesaj Cumhuriyet'in 100. yılına özel hatıra parası Sorulara kızan Hamas Sözcüsü BBC yayınını terk etti