Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete çağrı: Aynı zeminde buluşmak zorundayız

Muhalefete seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin sorunları ve bunlara dair çözüm önerileri noktasında hepimiz aynı düşünmek zorunda değiliz ama konuşmak için aynı zeminde buluşmak zorundayız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete çağrı: Aynı zeminde buluşmak zorundayız

İstanbul Muhtarlar Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü tebrik etti.

Açıklamalarında muhalefete de seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin sorunları ve bunlara dair çözüm önerileri noktasında hepimiz aynı düşünmek zorunda değiliz ama konuşmak için aynı zeminde buluşmak zorundayız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Gezi olaylarında bir ay boyunca Taksim'de kamp kuranların hiçbirini Filistin'de ve Lübnan'da göremedik, göremiyoruz.

Türkiye olarak zalimin hasmıyız, mazlumun hamisiyiz. Soykırım şebekesine karşı yürüttükleri haysiyet ve özgürlük mücadelesinde Filistin halkının yanındayız.

Geçtiğimiz günlerde şehit düşen Hamas lideri Yahya Sinvar'a da Allah'tan rahmet diliyorum.

Ülkemizin sorunları ve bunlara dair çözüm önerileri noktasında hepimiz aynı düşünmek zorunda değiliz ama konuşmak için aynı zeminde buluşmak zorundayız.

Bizim temel politikamız ülkemizin bekasını korumaktır. Vatanımıza kasteden kim olursa olsun gözünün yaşına bakmayız. Biz İsrail yayılmacılığına dikkat çektikçe önlerine konulan tüm delile rağmen ana muhalefet partisinin başını çektiği partiler bizi abartmakla itham ediyor.

Muhalefetin gevşekliği rahatlığı bizi alakadar etmez. Onlar rakı masalarında geyik muhabbeti çevirirken biz bölgemizdeki yangını söndürmeye çalışıyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD Netanyahu'nun oyuncağı oldu 'Yenidoğan Çetesi'nin hemşiresi konuştu İstanbullular dikkat! Bu yollar kapalı Cumhurbaşkanı Erdoğan: Lübnanlılara da kapımız açıktır