Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Ofis açmış galiba inşallah mutfağı da unutmamıştır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Konuşmasında CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında da ifadeler kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün recm ettikleri sabık genel başkanları ofis açmış galiba, orada inşallah mutfağı da unutmamıştır." dedi.

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup toplantısında açıklamalarda bulundu.
  • Konuşmasında CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında da ifadeler kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün recm ettikleri sabık genel başkanları ofis açmış galiba, orada inşallah mutfağı da unutmamıştır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Ofis açmış galiba inşallah mutfağı da unutmamıştır - Resim : 1

  • CHP'de 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından başlayan kaos 4-5 Kasım tarihinde gerçekleştirilen CHP Kurultayı'nda son bulmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Ofis açmış galiba inşallah mutfağı da unutmamıştır - Resim : 2

  • CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu devri geçtiğimiz haftalarda sona ermiş, yerine yeni Genel Başkan Özgür Özel seçilmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Ofis açmış galiba inşallah mutfağı da unutmamıştır - Resim : 3

  • 13,5 yıldır CHP Genel Başkanlığı koltuğunda oturan Kılıçdaroğlu'nun bundan sonra ne yapacağı merak konusu olurken, Kılıçdaroğlu'nun bu süreçten sonra da siyaseti bırakmayacağı, Ankara ve İstanbul'da ofis açacağı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Ofis açmış galiba inşallah mutfağı da unutmamıştır - Resim : 4

  • Grup toplantısında Kılıçdaroğlu'nun ofis açmasından bahseden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
"Bugün recmettikleri sabık genel başkanları ofis açmış galiba orada inşallah mutfağı da unutmamıştır. Daha 5-6 ay önce yere göğe sığdıramayan bunlardan başkası değildi. Kimin kime ihanet ettiği bizim meselemiz değildir. Türkiye'yi yönetmeye aday gördükleri genel başkanlarını günah keçisi ilan etmeleri bizi ilgilendirmez. Hatta genel başkanlık koltuğunda oturan yeni şahsın selefi gibi çarkçı olması da bizi alakadar etmez."
Bakan Yaşar Güler'den Yunanistan ve F-16 açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan Netanyahu'ya seslendi: İstediğin kadar nükleer bombaya sahip ol, gidicisin Bakan Fahrettin Koca, Gazze'ye yönelik sağlık yardımları için Mısır'da Adalet Bakanı Tunç'tan AYM başvurusu açıklaması: Geri dönmek söz konusu olamaz