Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay Defne Devlet Hastanesi'ne ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tartışmalara yol açan Hatay Defne'de Yeni Devlet Hastanesi'nin temel atma törenine ait fotoğraf karesini hatırlatarak muhalefete seslendi. Hastanenin 1,5 ay içinde biteceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bakalım dalgasını geçtikleri temelin üzerinde yükselen hastane açıldığında milletimizden özür dileme onuru gösterecek mi?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay Defne Devlet Hastanesi'ne ilişkin açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay Defne Devlet Hastanesi'ne ilişkin açıklama

Hatay'ın Defne ilçesinde Yeni Devlet Hastanesi'nin temel atma törenine ilişkin sosyal medyada hızla yayılan bir fotoğraf karesi tartışmalara sebep olmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay Defne Devlet Hastanesi'ne ilişkin açıklama - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışını yaptığı temel atma töreni, canlı yayınla ekranlara gelmiş, temele ilk çimento döküldüğü anlar görülmüştü. Açılışın ardından İYİ Partili Turhan Çömez, Defne Devlet Hastanesi'nde göstermelik temel atıldığını ve çalışmanın devam etmediğini iddia etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay Defne Devlet Hastanesi'ne ilişkin açıklama - Resim : 2

TWITTER HESABI AÇILDI, VİDEO PAYLAŞILDI
Tartışmaların ertesinde Defne Devlet Hastanesi'ne özel Twitter hesabı açılarak kamyonların çalışma yaptığını gösteren videolar paylaşıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay Defne Devlet Hastanesi'ne ilişkin açıklama - Resim : 3

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Kocaeli Şehir Hastanesi'nin açılışında Defne Devlet Hastanesi'ni hatırlatarak muhalefete seslendi. Erdoğan Hatay Devlet Hastanesiyle ilgili şunları kaydetti:

"1,5 AY İÇERİSİNDE HİZMETE GİRECEK"
"Muhalefet her gün yeni bir yalan ile bu eserlere saldırmayı sürdürüyor. Hatay'da inşasına başladığımız hastanenin temelinden bir fotoğraf karesiyle bizi ters köşe yapmak isteyen bir kendini bilmez vardı. O hastane 1,5 ay içerisinde hizmete girecek.

"HASTANE AÇILDIĞINDA ÖZÜR DİLEME ONURU GÖSTERECEK Mİ?"
Bakalım dalgasını geçtikleri temelin üzerinde yükselen hastane açıldığında milletimizden özür dileme onuru gösterecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay Defne Devlet Hastanesi'ne ilişkin açıklama - Resim : 4

"SANIYORLAR Kİ BU İŞLER KENDİ KENDİNE OLUYOR"
CHP Genel Başkanı'nın hayatının önemli bir bölümü şehir hastaneleriyle uğraşmakla geçti. Türkiye 6 Şubat depremlerinin yükünün altında devletinin gücü, insanlarının fedakarlığıyla ayağa kalktı. Sanıyorlar ki bu işler kendi kendine oluyor. Türkiye'nin 21 yılda elde ettiği demokrasi ve kalkınma kazanımlarına bakıp esip gürlüyorlar. Biz köhne düzeni değiştirdik."

Koza İpek Holding'e bağlı şirketler Hazine'ye geçti Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay bay Kemal sen hiç böyle hastane gördün mü? Sinan Oğan ve Muharrem İnce'den ortak açıklama! YSK geçici aday listesini yayınladı