Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eskişehir'de şehit Muhammed Tunahan Evcin'in ailesine taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 Ocak tarihinde Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin'in ailesini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eskişehir'de şehit Muhammed Tunahan Evcin'in ailesine taziye ziyareti
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Ocak 2024 tarihinde Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin'in ailesini Eskişehir'de ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eskişehir'de şehit Muhammed Tunahan Evcin'in ailesine taziye ziyareti - Resim : 1

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, şehidin Gökmeydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'ndaki evinde babası Nazif ve annesi Ferah Evcin'e başsağlığı dileğinde bulunduğu, şehit Evcin ve tüm şehitler için dua edildiği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eskişehir'de şehit Muhammed Tunahan Evcin'in ailesine taziye ziyareti - Resim : 2

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretin ardından evin önünde kendisini bekleyen vatandaşları selamlayarak sohbet etti, çocuklara hediyeler verdi.
  • Ziyarette AK Parti Eskişehir milletvekilleri Fatih Dönmez ve Ayşen Gürcan, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan da hazır bulundu.
Yılın karelerini oyladı Bakan Fidan'dan Balkanlar'a resmi ziyaret Karadeniz'in Gözü ile 2024 de keşif yılı olacak Turgut Altınok: Yavaş göreve geldiğinde ABB'nin borcu 3,5 milyar TL'ydi şimdi 20 milyar TL