Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan en çok oy aldığı Bayburt ve Gümüşhane'ye ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimleri öncesi "En çok oy aldığımız illerimizi ilk ziyaret edeceğiz" sözünü Bayburt'a giderek tuttu. Baykurt'a yapılacak 36 proje için 2,5 milyar TL'den fazla bütçe ayrıldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklileri de unutmadı. "Emeklileri enflasyona ezdirmeme sözümüzü tutuyoruz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emekli maaşlarına zam oranını refah payı ile yüzde 25'e çıkarıyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde 'En çok oy aldığımız illerimizi ilk ziyaret edeceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretlerine başladı.

Hafta içinde yaptığı açıklamada Bayburt ve Gümüşhane'yi hafta sonu ziyaret edeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine en çok oyun bu iki ilden çıktığını dile getirmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayburt'ta
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayburt'ta

BAYBURT'TA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en çok oy aldığı Bayburt'a gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından derlenenler;

28 Mayıs'taki netice şu an Bayburt'ta kendisini gösteriyor. Yiğitler, kahramanlar otağı Bayburt'u, bahçesiyle, bağıyla, ırmağıyla adeta cennet bahçelerinden bir bahçeyi andıran Bayburt'u, nice hak ve halk aşığının hikmet bahçelerinden gül devşiren Bayburt'u en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Bayburt dünyada eşi benzeri olmadığını son seçimlerde bir kez daha gösterdi. Rekor kırarak en çok oyda birinciliği kaptırmayan Bayburt'a teşekkür ediyorum. Gösterdiğiniz güçlü irade için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Dik duracağız, endişelenmeyeceğiz. Rabbim yol ve kader arkadaşlığımızı daim eylesin diyorum.

İnşallah 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde sizlerden tüm Türkiye'ye örnek olacak yine rekor bir destek bekliyorum.

Bayburtlu kardeşlerimize şükran borcumuzu yeni eser ve hizmetlerle ödemenin gayretindeyiz. Bugün de şehrimize teşekkür etmeye elimiz boş gelmedik. Yatırımlarımızın toplu açılışını yapalım istedik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan en çok oy aldığı Bayburt ve Gümüşhane'ye ziyaret - Resim : 2

36 PROJE 2 MİLYAR 689 MİLYON LİRA YATIRIM

Böylece 7 farklı alanda her biri şehrimize değer katacak olan 36 projemizin resmi açılışını bugün yapıyoruz. Toplam yatırım bedeli 2 milyar 689 milyon lirayı aşan bu hizmet ve projelerin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.

Bu eserlerin Bayburt'a kazandırılmasına emeği geçen bakanlıklarımızı, kurumlarımız tebrik ediyorum.

Bugün Bayburt'ta bu meydanda 40 bin kişi var.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan en çok oy aldığı Bayburt ve Gümüşhane'ye ziyaret - Resim : 3

EMEKLİYE ZAM MESAJI

Asgari ücretle çalışanlardan memurlarımıza kadar her kesime kesime pek çok müjde verdik. Dün de emeklilerimizin maaşları ile ilgili düzenlemeyi Meclis'in onayına sunduk.

2023 yılının ilk 6 ayında TÜFE oranı yüzde 19,77 olarak gerçekleşti. SSK ve Bağ-Kur emeklilerimize zam oranını yüzde 25'e yükseltiyoruz. Emeklilerimizi enflasyona ezdirmeme sözümüzü tutuyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan en çok oy aldığı Bayburt ve Gümüşhane'ye ziyaret - Resim : 4

PUTİN İLE GÖRÜŞME AĞUSTOS'TA

Dün Ukrayna Devlet Başkanı Zelensky'yi İstanbul'da misafir ettik. İnşallah Ağustos ayında Sayın Putin'le bir araya geleceğiz.

6 Şubat depremlerinin ülkemize maliyeti 104 milyar dolar. Bütün bunların altından yine biz kalkacağız.

MUHALEFETİN KOLTUK KAVGASINA GÖNDERME

Eser-hizmet yok, milletin sıkıntısına çözüm üretmiyorlar. Düne kadar ülkenin başına getirmeye çalıştıkları adamları bugün diktatör diyerek göndermeye çalışıyorlar. Her gün kavga. Türkiye'de ne olup bittiği umurlarında değil."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan en çok oy aldığı Bayburt ve Gümüşhane'ye ziyaret - Resim : 5

BAYBURT ZİRVEYİ KATPIRMADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada "Bayburt yine zirveyi kimseye kaptırmadı. Yüzde 82 ile bize güvendi. Sözümüzü tutacağız ve Bayburt'u ziyaret edeceğiz" demişti.

Bayburt'un ardından gelen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a en çok oyu veren ikinci il olan Gümüşhane de ziyaret edilecek.

Bayburt Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy oranı
Bayburt'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy oranı

28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Bayburt yüzde 82,45, Gümüşhane ise yüzde 78,54 ile "Recep Tayyip Erdoğan" demişti.

Gümüşhane'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy oranı
Gümüşhane'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy oranı
Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanlığı seçimi Seçim sonuçları
Sistem çöktü Deniz Baykal'ın kızından CHP açıklaması: Ele geçirildi Erdoğan Zelensky görüşmesinin perde arkası! Uzmanlar açıklıyor: THREADS vs TWITTER