Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'deki koltuk kavgası hakkında flaş yorum

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'daki Cumhuriyet Meydanı'nda miting düzenledi. Muhalefetin hizmet konusunda kendi seviyelerine çıkamayacağını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Onların derdi koltuk kavgası. Hedefleri seçim sonrasında yönetimi ele geçirmek" dedi. Samsun'a yapılan tarihi projeleri de tek tek anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizimle yarışacak kimse yok" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da açıklamalarda bulundu. Muhalefetteki koltuk kavgasını hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunların ülkesine millettine hizmet gibi bir gayesi olabilir mi!" diyerek tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'deki koltuk kavgası hakkında flaş yorum - Resim : 1

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından derlenenler;

"KOLTUK KAVGASINDA HEDEFLERİ YÖNETİMİ ELE GEÇİRMEK"

Her zaman söylediğimiz gibi bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Her zaman yanınızda oldum ve yine böyle devam edecek. Atakum bu seçimde gümbür gümbür geliyor mu? Söz mü? Ben de size inanıyorum. Bizde millete dayatmada bulunmak, tepeden bakmak yoktur. Tek parti dönemi alışkanlığıyla milleti tıpış tıpış oy verecek olarak gören CHP aynı kafayla devam ediyor. Benim milletim size sandıkta dirsek gösterir. Kendi aralarında çıkar kavgalarına tutuştular, kıyamet kopsa umurlarında değil. Kendi menfaatleri için Türkiye için ne projeleri ne hizmetleri var. Hepsinin tek gündemi seçim sonrası CHP yönetimini ele geçirmek. Birbirlerine çelme takmakta birbirlerinin kuyusunu kazmakta beraber yürüdüklerini hançerlemekten çekinmiyorlar. Bu zihniyetin yatırım yapmak ülkemize milletimize hizmet etmek gibi gayesi olabilir mi?

1994'e kadar bir dönem tepki oylarıyla şehirler bu parti zihniyetine geçti. O dönemde şehirlerimizin nasıl bir hale düştüğünü hatırlarsınız. Şahsımın 1994'te İstanbul'a Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğimde karşılaştığım manzara anlatmakla bitmez. İstanbul çöp çamur çukurdu. Sizler de iyi bilirsiniz. Bugün de CHP'nin ideolojik istismarı nedeniyle bu partinin yönetiminde olan kimi şehirlerin durumu ortada. Sadece 1 dönem bile bunlara düşen şehirlerimiz geriye düştü. Mayıs seçimlerinde bu habis zihniyetin ülkemizin başına bela olmasının önüne geçtik. 31 Mart'taki seçimlerde de bunlara cevabın milletimiz tarafından verileceğini düşünüyorum.

"ECDADIMIZIN MİRASINI EVLATLARIMIZA DAHA GÜÇLÜ BIRAKACAĞIZ"

Türkiye Yüzyılı şehirlerini inşa etmek için sizlerden bir kez daha destek istiyoruz. Sandık başına gittiğiniz vuracağını mühürle sadece kendinizin değil çocuklarınızın nasıl bir şehirde nasıl bir ülkede yaşayacağının da kararını vereceksiniz. Bu vatanda bizlere ecdadımızın mirası. Evlatlarımıza da daha güçlü bir miras bırakmakla mükellefiz. Her bireyin derdine derman olmak boynumuzun borcudur. 

Türkiye'yi 21 yılda nasıl asırlık yatırımlarla buluşturduysak, şehirlerimizi içinde yaşayan insanlarımızla hayallerimize kavuşturmak da inşallah bize nasip olacaktır. Hükmü unutmayacağız. 

Bizi bu güne kadar yolda bırakmayan Samsun'a güveniyoruz.

AK Parti'nin alametifarikası eser ve hizmettir. Elini vicdanına koyarak değerlendirme yapan herkes bu gerçeği kabul eder. AK Parti katkılarıyla Cumhuriyetimize en çok katkıyı yapan partidir. Her konuda mütevazıyız ama bu konuda, eser ve hizmette bizimle yarışacak kimseyi tanımıyoruz. 

Samsun yeni bir döneme gidecek inşallah. Kendi heybeleri boş olanlar bizim işlerimizi değersizleştirmeye çalışıyoruz. Hizmet konusunda bizim seviyemize çıkamayanlar bizler kendi işlerinin içlerine çekmeye çalışıyor.

Biz yarım asra yaklaşan siyasi hayatımızın son 30 yılını ülkemize ve milletimize hizmetle geçirdik. Milletimizin hanesine yatırdığımız her kazanımı şeref olarak göğsümüzde taşıyoruz. Size inanıyor size güveniyoruz. 31 Mart akşamı Samsun'dan bir başka ses çıkacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'deki koltuk kavgası hakkında flaş yorum - Resim : 2

"SAMSUN'A 181 MİLYAR TL'LİK YATIRIM YAPTIK"

Ziyaret ettiğimiz şehirlerimizde oraya yaptığımı yatırımları özetin özeti olarak anlatıyoruz. Ülkenin ve milletin kazanımları unutulunca birileri hemen eski Türkiye güzellemesi yapıyor. Biz de yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatmaya devam edeceğiz.

181 milyar tutarında Samsun'a kamu yatırımı yaptık. 5 bin yeni derslik, ikinci devlet üniversitesi olarak Samsun Üniversitesi. Yurt binaları açtık. 102 adet spor tesisi inşa ettik. Sosyal yardımlarda Samsunlu ihtiyaç sahibi insanlarımıza yaklaşık 9 milyar TL ile yardımcı oldu. 24 hastanenin arasında olduğu 25 sağlık tesisi yaptık. 900 yataklım Samsun Şehir Hastanesi ve 250 yataklı Tekkeköy Hastanemizin yapımı sürüyor. 

Çevre ve şehircilikte TOKİ eliyle Samsun'da 11 bin konutu hak sahiplerine verdik. Riskli 5 bin 308 bağımsız bölümün dönüşünü gerçekleştirdik. 

3 adet atıksu tesisi varken bugün 26 adet oldu.

Samsun'daki 6 millet bahçesi projemizden 3'ünü hizmete aldık diğerlerinin çalışmaları devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'deki koltuk kavgası hakkında flaş yorum - Resim : 3

120 kilometreden devraldığımız bölünmüş yol uzunluğunu 313 kilometreye çıkarttık. Samsun batı çevre yolunu artırdık. Samsun il sınırları içindeki demir yolu hatlarının tamamını yeniledik. Türkiye'nin en büyük demiryolu projesindeki 430 kilometrelim Samsun-Sivas demiryolunu yeniledik. Samsun-Amasya-Çorum-Kırıkkale hızlı tren hattının ilk etabını oluşturan Çorum-Kırıkkale etabını tamamladık. 

Tarım ve ormanda 9 baraj 15 sulama 127 taşkın koruma 3 arazi toplulaştırma ve 5 hidroelektrik tesis inşa ettik.

19 bin dekar alanını sulayacak barajların yapımına devam ediyoruz.

Samsunlu işverenlerimize yaklaşık 5 milyar tutarın destek sağladık.

Enerjide 306 bin abonesi olan Samsun ve ilçelerini doğalgaza kavuşturduk.

Bu şehrin çehresini hangi eserlerle geliştirip güzelleştirdiğimizin en yakın şahitleri sizlersiniz. Eksikleri tamamlamak da bizlerin elindedir. Yeter ki birliğimize beraberliğimize sahip çıkalım. 

CHP'li Belediye Başkanı Demirhan Elçin'in makamında 85 yaşındaki adamı tartakladığı görüntüler Deprem konutları yükseliyor, Erzincan'da son durum, yerel seçim çalışmaları Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilere konuştu Bakan Bayraktar: 400 bin kamyonluk toprak kütlesi var