Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti'nin Hakkari mitinginde açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari mitinginde coşkulu kalabalığa hitap etti. 30 bin kişinin doldurduğu alanda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti'nin Hakkari mitinginde açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hakkari İstiklal Caddesi'nde düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından önemli satır başları:

"Çok şükür kavuştuk yine Hakkari. Hakkari'yi özlemiştik. Görüyoruz ki Hakkarili kardeşlerimiz de bizleri özlemiş. Van'dan sizlere selam getirdim.

Ahde vefanız için muhabbetiniz için her birinize teşekkür ediyorum.

Doğu batı, kuzey güney demeden 81 vilayetin her köşesini dolaşıyoruz. Türk , Kürt, Zaza, Alevi, Sünni ayrımı yapmadan 85 milyonun her bir ferdini samimiyetle bağrımıza basıyoruz.

"BÖLÜCÜ ÖRGÜT TÜRKİYE'DE DEMOKRASİNİN HAKİM OLMASINI İSTEMEDİ"

Attığımız her adım ya CHP tarafından ya da bölücü örgüt tarafından sabote edildi. Bölücü örgüt kadın, çocuk, asker demeden vatan evlatlarını katlederek Türkiye'de huzurun, kardeşliğin, demokrasinin hakim olmasını istemedi.

CHP ve ortakları bunu sokaklarımız karıştırarak vesayetçileri kışkırtarak yasakların geri gelmesi için mahkeme önlerinde nöbet tutarak yaptı. Bölücü örgüt ise terör eylemleri ile vatan evlatlarını kalleşçe katlederek aynı amaca hizmet etti.

Sizlerden 31 Mart'ta iradenizi kendilerinin tapulu mülkü görenlere esaslı bir ders vermenizi bekliyorum.

Şehrimizin kaynaklarını terör örgütüne aktarmak yerine sizin için kullanacak adaylar belirledik.

21 YILDA 72 MİLYAR LİRA YATIRIM

Hakkari Belediye Başkan adayımız İsmet Ölmez fakir fukarayı gözetmesiyle bilinen bir kardeşimiz. İsmet kardeşimiz, şehrimizin kalkınması, gelişmesi için kendi imkanlarını da kullanacağına dair bize söz verdi. Seçilmesi halinde biz de İsmet kardeşimizin yanında yer alacağız. Hakkari'ye 21 yılda yaklaşık 72 milyar lira yatırım yaptık.

Dilimli barajı sulamasının ilk etabını ihale aşamasına getirdik. Hakkarili çiftçilerimize 9 milyar lira tutarında tarımsal hibe desteği verdik."

"İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi" Özgür Özel, cami ile ilgisini anlattı Haberet Özel | Kedi Eros davasını davanın avukatına sorduk Hırka-i Şerif ziyarete açıldı! Ziyaret saatleri belli oldu