Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6284 açıklaması: Gökkuşağı masasına izin vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a '6284 sayılı kanunu kaldıracak mısınız?' sorusu soruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu bir açık söyleyeceğim kumar. Bu oyuna gelmemek gerekir. Aile kurumunun korunması bizim önceliğimizdir. Bu konuyu anayasa değişikliği dahil en açık biz savunduk. Özgürlük adında LGBT gibi sapkın akımların toplumumuza empoze edilmesine rıza gösteremeyiz. Sapkın akımlarla sonuna kadar mücadele edeceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a katıldığı canlı yayında "6284 sayılı kanunu kaldıracak mısınız?" sorusu soruldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu bir açık söyleyeceğim kumar. Bu oyuna gelmemek gerekir. Aile kurumunun korunması bizim önceliğimizdir. Bu konuyu anayasa değişikliği dahil en açık biz savunduk. Özgürlük adında LGBT gibi sapkın akımların toplumumuza empoze edilmesine rıza gösteremeyiz. Sapkın akımlarla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Şiddet meselesi başta olmak üzere kadınlarımızın hakkına, hukukuna, onuruna yönelik hiçbir müdahaleye izin vermeyiz. Aile kurumunu delik deşmek etme niyetindeler. Milletim ne bu sapkın akımlara ne de aile yapımızı parçalamaya çalışanlara fırsat vermeyecek. LGBT adında ya da başka isimlerle bu gökkuşağı masasına izin vermeyeceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı'ndan Akşener'e: Hani Noter, hani kumar masası Dikkat et! Benim adım Tayyip Okay Karacan: Yayın için 10 kilometre yürüdüm Adana'da korkutan deprem