Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "1994 ruhuna dönüş" vurgusu! Yerel seçimler için talimat verildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli parti teşkilatlarına 'yerel seçim çalışması' talimatları verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en önemli kozunun "1994 ruhuna dönüş" olacağı vurgulandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "1994 ruhuna dönüş" vurgusu! Yerel seçimler için talimat verildi

Yerel seçimlere 8 ay kalan Cumhur İttifakı'nda çalışmalar başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti teşkilatlarına talimatları verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti bünyesinde 94 ruhunu istiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "1994 ruhuna dönüş" vurgusu! Yerel seçimler için talimat verildi - Resim : 1

MUHALEFET DAĞINIK

Cumhurbaşkanlığı seçimleri mağlubiyeti sonrası dağılan Millet İttifakı'nın yerel seçimler için yeniden bir çatı altında toplanıp toplanmayacağı merak ediliyor.

İYİ Parti'nin CHP-HDP birlikteliğinden dolayı oylarının eridiği düşünülüyor. Bu nedenle daha fazla şart sunacak olan İYİ Parti, bazı büyükşehirlerin kendilerine bırakılmaması üzerine ittifakta yer almayacak.

CHP ile İYİ Parti'nin ittifaklarını bozacağı ve ortak aday çıkarmayacağı iddiaları kulislerde konuşulurken, CHP'de de 'değişim' hareketliliği yaşanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "1994 ruhuna dönüş" vurgusu! Yerel seçimler için talimat verildi - Resim : 2

ERDOĞAN'DAN 'YEREL SEÇİM' TALİMATI

Muhalefet cephesinde belirsiz havanın ne zaman dağılacağı belli olmazken, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim startını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, il, ilçe, belde belediye başkanlıkları ile partisinin teşkilatlarına "Sahada olun" talimatını verdiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "1994 ruhuna dönüş" vurgusu! Yerel seçimler için talimat verildi - Resim : 3

1994'DEKİ ORTAM YARATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinden hemen sonra yerel seçimler için “1994 milat olacaktır” sözlerine atıfta bulunulurken muhalefetin şimdiki durumunun "Erdoğan’ın sözünü ettiği 1994 yılındaki ortamı yarattığına" dikkat çekiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "1994 ruhuna dönüş" vurgusu! Yerel seçimler için talimat verildi - Resim : 4

Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli
Türkiye'nin gözdesi ANKA Kazakistan'da kanatlandı Kılıçdaroğlu yerine Kaftancıoğlu mu gelecek? Umut Meraş'ın kaza anı kamerada PKK'lı Fatma Al Musa ve Velat Jamo yakalandı