Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü! Azerbaycan ziyareti sonrası ilk mesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dost ve kardeş ülke Azerbaycan'ı ziyareti sonrası bugün akşam saatlerinde yurda döndü. Ayağının tozuyla Azerbaycan ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Erdoğan, Azerbaycan ile birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü! Azerbaycan ziyareti sonrası ilk mesaj

Cumhurbaşkanı seçilmesi sonrası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) ardından Azerbaycan'ı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yurda döndü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'daki temaslarının ardından "TC-TUR" uçağıyla saat 18.18'de Esenboğa Havalimanı'na indi.

Yurda dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan ziyaretine ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

"TÜRKİYE YÜZYILI AYNI ZAMANDA 'TÜRK DÜNYASININ ASRI' OLACAK"

Yapılan ziyaretle iki ülke arasındaki dayanışmanın ortaya konduğunu ifade eden Erdoğan, "Rabbim muhabbetimizi, gardaşlığımızı daim eylesin." dedi.

"Türkiye Yüzyılı, aynı zamanda “Türk dünyasının asrı” olacaktır" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatının kurumsal kapasitesinin güçlendirilmesi için hep birlikte yoğun çaba harcandığını da vurguladı.

"BARIŞ ANLAŞMASI BÖLGEYİ ÇOK DAHA MÜREFFEH ŞARTLARA KAVUŞTURACAK"

Paylaşımında Azerbaycan ile birlik ve beraberliğe vurgu yapan Erdoğan, ticaretten enerjiye, savunma sanayinden ulaştırmaya her alanda iş birliğinin derinleşeceğini ifade etti.

Azerbaycan ile Ermenistan arasında barış anlaşmasının imzalanmasıyla bölgenin çok daha müreffeh şartlara kavuşacağını de ifade eden Erdoğan, "İlham kardeşimle tam bir koordinasyon ve eş güdüm halinde bu diyalog sürecini yürütüyoruz." dedi.

Buket Aydın: Kılıçdaroğlu ülkede Kurtuluş Savaşı atmosferi yarattı Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Cesaretin varsa isim verirsin CHP'li isimden Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştiriler: FETÖ'ye umut verdi Ekrem İmamoğlu'na tepki! 'Haydi tatile, tatile...'