Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli Külliye'de bir araya geldi

Son dakika haberi... NATO Liderler Zirvesi'nden dönüş yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 14.00'te MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Beştepe'de bir araya geldi. Görüşme, yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü. Görüşmenin ardından liderler açıklama yapmadı.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli Külliye'de bir araya geldi

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vilnius'ta düzenlenen NATO Zirvesi'nin ardından yurda dönüş yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önemli zirvenin ardından ilk olarak ittifak ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşme gerçekleştirdi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli Külliye'de bir araya geldi - Resim : 1

Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü. Görüşmenin ardından bir açıklama yapılması beklenmiyor. Ele alınan konularınsa NATO'daki temaslar ve ekonomi olduğu öğrenildi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli Külliye'de bir araya geldi - Resim : 2

BAHÇELİ'DEN EMEKLİ MAAŞLARINA 'SEYYANEN ZAM' ÇAĞRISI 

Partisinin salı günkü grup toplantısında konuşan Bahçeli, emeklilere yapılan yüzde 25'lik zammın yeterli olmadığını söyleyerek, “Emeklilerimize verilen yüzde 25’lik maaş artışı gördüğümüz kadarıyla makul ve yeterli bulunmamıştır. Açık ve samimi teklifimiz, memur maaşlarına ilavesi planlanan 8 bin 77 liralık seyyanen artışın, kök ücrete ve aynısı ile emekli maaşlarına yansıtılmasıdır” diye konuşmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli, son olarak 21 Haziran'da Bahçeli'nin konutunda bir araya gelmişti.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli Külliye'de bir araya geldi - Resim : 3

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli Külliye'de bir araya geldi - Resim : 4

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi dönüşü uçakta soruları yanıtladı! "Bizi AB'ye alırsanız İsveç'e NATO onayı veririz" Sevgilisiyle tatile gidemeyen genç kızın isyanı