Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimden sonrasını işaret etti! "Millet İttifak'ı içinde bazı kopuşlar olacak"

CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pazar gününden sonra dananın kuyruğu kopacak. Tabanı bunun hesabını soracak. İttifak içinde de bazı kopuşlar olacak. Ben diyorum ki, biz bu vatanı böldürtmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimden sonrasını işaret etti! "Millet İttifak'ı içinde bazı kopuşlar olacak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. tura 2 gün kala CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında açıklamalarda bulundu.

Seçim sonrasını işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pazar gününden sonra dananın kuyruğu kopacak. Tabanı bunun hesabını soracak. İttifak içinde de bazı kopuşlar olacak. Ben diyorum ki, biz bu vatanı böldürtmeyeceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle;

"Pazar gününden sonra dananın kuyruğu kopacak. Tabanı bunun hesabını soracak. İttifak içinde de bazı kopuşlar olacak. Ben diyorum ki, biz bu vatanı böldürtmeyeceğiz. Türk dünyasına yaklaşımda da Sinan Bey ile bunları paylaşıyoruz. Terörle mücadelede bizim attığımız adımları kendisi de paylaşıyor. Türklük dünyasıyla olan münasebetler de bizim en önemli hassasiyetimizden. Türk Devletleri Teşkilatı'nı kurduk. Mülteciler konusu. Mülteciler konusunda da şunu söyledik, 'Suriye'nin kuzeyinde briket evler planımız var. Bu briket evleri STK'lar vasıtasıyla kuruyoruz. Katar'ın verdiği destekle de 1 milyon Suriyeli iskan edebileceğimiz adım atıldı.' 1 seneyi bulabilir bitmesi. Bu projeyi görenin, 'ben gitmeyeceğim' demesi mümkün değil. Türkiye-Rusya-İran ve Suriye ile 4'lü görüşmeler yapıyor. Bu 4'lü görüşmelerle, Suriyeli kardeşlerimizin kendi topraklarına döneceğine inanıyorum. Briket evler gerçekten cezbedici. 600 bine yakın sığınmacı döndü. Terörle mücadelede başarılı oldukça, Suriye ile normalleştikçe bu sayı artacak. Katar da sağolsun destek veriyor."

Oğuzhan Uğur açıkladı! Kılıçdaroğlu bölümü sansüre uğradı Bakan Yanık'tan 'Hollanda'da bulunan çocuk'la ilgili açıklamalar Yurt dışı oyları Türkiye yolunda Memleket Partisi'nden 2. tur kararı