Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye taht kavgasını bitirin çağrısı yapıyordu ki bir ses yükseldi! Salon kahkahaya boğuldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup Toplatısı'nın ardından TBMM'de açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete ülkenin sorunlarıyla odaklanması gerektiğini söyleyerek, "AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak bu yönde atılacak hüsnü niyetle atılan her adımı desteklemeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi. Erdoğan'ın bu sözlerinin ardından salondan birinin "Senin imanına kurban olayım" demesi üzerine salon kahkahaya boğuldu. O anlar kameraya böyle yansıdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28. dönemin ilk toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan buradaki açıklamalarında birçok meseleye değinirken CHP ile ilgili sözlerinin ardından gelen sesle salon kahkahaya boğuldu.

Erdoğan, muhalefete "CHP'nin taht kavgasını bitirin. Sahte gündemler yerine ülkenin sorunlarına odaklanmasıdır. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak bu yönde atılacak hüsnü niyetle atılan her adımı desteklemeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum" sözleriyle seslendi. Erdoğan'ın bu sözlerinin devamında gelen "Senin imanına kurban olayım" sesi ile salon kahkahaya boğuldu. O anlar kameralara böyle yansıdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o sözleri:

"Baba-oğul arasındaki taht mücadelelerinin bizim açımızdan hiçbir kıymeti yoktur. Birisi baba olmuş, birisi oğul olmuş. Bize ne.  Su alan geminin dümenine o gelmiş, bu gitmiş hiçbir önemi yoktur.

Asıl mesele muhalefetin millete parmak sallamaktan vazgeçmesidir. Asıl mesele muhalefetin milli iradeyle 73 yıllık kavgasını bitirmesidir. Asıl mesele sahte gündemler yerine ülkenin sorunlarına odaklanmasıdır. 

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak bu yönde atılacak hüsnü niyetle atılan her adımı desteklemeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum." 

Milli Savunma Bakanı Güler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Barzani ile yaptığı görüşme hakkında konuştu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu yeni metro vaadi tepki çekti! Gazeteci İbrahim Varlı'dan Halk TV'de halka sokak isyanı çağrısı:! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ifadesi alınacak!