Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de! Kendisini karşılayan kalabalığa hitap etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Güneysu ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Yerel seçimlere ilişkin önemli mesajlar veren Erdoğan, "Rize ve ilçelerinden çok güçlü bir ses çıkaralım istiyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de! Kendisini karşılayan kalabalığa hitap etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de AK Parti Güneysu İlçe Başkanlığı önünde kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlerin yaklaştığına işaret ederek, "El ele dolaşarak ilçelerimizi de partimize kazandırmanızı istiyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de! Kendisini karşılayan kalabalığa hitap etti - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

"Son olarak seçimde gelmiştim, seçimden sonra gelemedik. Yapacağımız çok şey var. Yapmakta olduğumuz çok şey var. Eğitimden sağlığa adalete ulaşıma hepsiyle Türkiye'yi çok farklı bir yere taşıyacağız.

Yarın toplu açılışlar gerçekleştireceğiz. Dönüşümleri yerinde göreyim istedim. Sizlerden de 5-6 ay sonra yerel seçimler var. İnşallah başta Rize merkez olmak üzere ev ev dolaşarak ilçelerimizi de partimize kazandırmanızı istiyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de! Kendisini karşılayan kalabalığa hitap etti - Resim : 2

Son seçimlerde vekil sayımızda bir düşüş yaşadık. Yerel seçimlerde farklı bir gayret gerekecek. İl ve ilçelerden çok güçlü bir ses çıkaralım istiyorum. Eksiklerimizi nasıl gideririz bunun planlamasını yapacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de! Kendisini karşılayan kalabalığa hitap etti - Resim : 3

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının ardından otobüsten inerek halkla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bayraktar uçuş testini başarıyla tamamladı Kurultay'daki konuşmasına Demirtaş'a selam yollayarak başladı Özgür Özel'den CHP'nin 38. kurultayında açıklamalar Bakan Uraloğlu'ndan İstanbullulara müjde