Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maltepe'de CHP'lilerin darbettiği Ramazan amcayı aradı

Geçtiğimiz günlerde Maltepe'de broşür dağıtan AK Partili Ramazan Amcanın, yoldan geçen bir grup CHP'li tarafından darbedildiği iddia edilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 72 yaşında şiddete maruz kalan Ramazan amcayı aradı. İşte detaylar...

AK Parti’nin seçim broşürünü dağıtan 72 yaşındaki Ramazan amca o esnada cadde üzerinden geçen bir grubun sözlü tacizine uğradı. Bir süre sonra olay yerine tekrar gelen şahıslar, broşür dağıtan seçmeni darp etti.

TELEFONLA ARADI

Konu ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Maltepe ilçesinde AK Parti seçim broşürü dağıttığı gerekesiyle fiziki saldırıya uğrayan 72 yaşındaki Ramazan Şahin'i telefonla aradı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maltepe'de CHP'lilerin darbettiği Ramazan amcayı aradı - Resim : 1

"BİZE DÜŞEN ŞU ANDA BİR ŞEY VAR MI?"

Erdoğan, Ramazan Şahin'e, "Rabbim şifalar versin. Bize düşen şu anda bir şey var mı? Sancılar devam diyor mu? Ben doktorumu sana göndereyim de seni bir şöyle gözden geçirsin. Allah senden razı olsun" ifadelerini kullandı..

Ramazan Şahin de, Erdoğan'a aradığı için teşekkür etti ve "Allah senden razı olsun" ifadelerini kullandı.

Turgut Altınok'tan Zeydan Karalar'a 'taş mektep' yanıtı CHP'li Belediye Başkanı halkı aşağıladı Murat Kurum'dan 'Yeniden Refah' açıklaması Doğmamış bebek için 170 bin istediler