Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Pakistan Başbakanı arasındaki 'mango' diyaloğu yüzleri güldürdü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin törenine ailesinin yanısıra birçok devlet başkanı da katıldı. Törenin en dikkat çekici anlarından birisi ise Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında geçen diyalog oldu. Şerif'in Pakistan'dan mango getirerek hediye ettiğini öğrenen Erdoğan, "Nerede mangolar?" diye sordu. Hediyesinin eve yollandığını öğrenen Erdoğan, memnuniyetini o mimikleriyle gösterdi.

Türkiye'de yeni dönem, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM'de yemin etmesiyle birlikte resmen başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin törenine katılan devlet başkanlarından Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında geçen diyalog dikkat çekti.

Erdoğan çifti ile sohbet eden Şerif, Pakistan'dan getirdiği hediyeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdim etti. Pakistan medyasında yer alan habere göre Erdoğan'a mango hediye eden Şerif, , "Pakistan halkı sizin seçilmenizden dolayı çok mutlu. Davetiniz için çok teşekkür ederim, mutlu anınızı bizimle paylaştınız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Pakistan Başbakanı arasındaki 'mango' diyaloğu yüzleri güldürdü - Resim : 1

Şerif'in Pakistan'dan mango getirerek hediye ettiğini öğrenen Erdoğan, "Nerede mangolar?" diye sordu. Bunun üzerine mangoların eve yollandığını öğrenen Erdoğan, baş parmağını kaldırarak memnuniyetini gösteren bir şekilde gülümseyerek "Emine Hanım bana yedirmiyor ki" dedi.

Şerif de Emine Erdoğan'a dönerek, "Mangoların yarısı sizin yarısı kardeşimin" dedi.

Mustafa Varank bakanlıktan minibüsüyle ayrıldı: Bir Togg olmasa da bu da yerli Ankara için sel alarmı! İki terörist teslim oldu! TBMM'nin yeni başkanı kim olacak? Gözler 7 Haziran'da