Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Emmanuel Macron arasında 'Libya' diyaloğu: Hani gelecektin?

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, G-20 Liderler Zirvesi'ne ilişkin paylaşımında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan ayaküstü sohbetine de yer verdi. Erdoğan'ın Macron'a, "Hani gelecektin, gelmedin" diyerek takılması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta Hindistan'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2023 G20 Liderler Zirvesi'ne katıldı. Zirve kapsamında ülkeyi ve bölgesel gelişmeleri önceleyen diplomasi trafiği yürüten Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünya liderleriyle bir araya geldi.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile ayaküstü denk gelen Erdoğan, "Hani gelecektin, gelmedin" diyerek mevkidaşına takıldı.

Macron ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Libya meselesini tekrar konuşabilirsek mutlu olurum. Gelecektim fakat yurt dışındaydınız. Tamam, geleceğim" diyerek yanıt verdi.

"ANLAŞTIK MI?"

Erdoğan sözlerinin devamında, "Gel tabii, gel. Anlaştık mı?" derken Macron ise, "Evet, geleceğim. Kendinize dikkat edin." ifadelerini kullandı.

Gülümseten anları Fransa Cumhurbaşkanı sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Demir çelik fabrikasında patlama! Ölü ve yaralılar var İmamoğlu'na yönelik açıklama: Tüm vaatlerde sınıfta kaldı İYİ Parti'den İmamoğlu'na ret: Bizi aramayın Ömer Çelik'ten CHP Sözcüsü Öztrak'a tepki