Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara'da 2 saatlik görüşme! Süleyman Soylu istemiş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eski İçişleri Bakanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu Ankara'da görüştü. Soylu'nun talebi üzerine yapıldığı öğrenilen görüşmenin iki saat sürdüğü öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara'da 2 saatlik görüşme! Süleyman Soylu istemiş

Eski İçişleri Bakanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi. Görüşmeyi Soylu'nun istediği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Nahçıvan ziyareti dönüşünde eski Bakan'ı ağırladığı öne sürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara'da 2 saatlik görüşme! Süleyman Soylu istemiş - Resim : 1

2 SAAT GÖRÜŞTÜLER

Son zamanlarda hakkındaki iddialar ve bu iddialara verdiği sert yanıtlarla gündeme gelen Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü. Sözcü'nün haberine göre 26 Eylül akşamı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Nahçıvan dönüşünde gerçekleşen ziyaret yaklaşık 2 saat sürdü. Görüşmenin içeriğine ilişkin taraflar tarafından herhangi bir açıklama ise yapılmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara'da 2 saatlik görüşme! Süleyman Soylu istemiş - Resim : 2

BAHÇELİ'DEN DESTEK GELMİŞTİ

Bu dikkat çeken görüşme, Soylu hakkında ortaya atılan bazı iddiaların ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Soylu'ya sahip çıkan sözlerinin ardından gerçekleşti. Bahçeli, Süleyman Soylu'nun her zaman arkasında olduğunu belirterek, "Sayın Süleyman Soylu Türk milletine mal olmuş, bakanlığı döneminde koltuğunda bir saniye oturmayarak dağ tepe demeden dolaşmış, bölücü terör örgütüne kök söktürmüştür. Bu itibarla Milliyetçi Hareket Partisi vefanın ve siyasi ahlakın bir gereği olarak Sayın Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır" demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara'da 2 saatlik görüşme! Süleyman Soylu istemiş - Resim : 4

Bahçeli, "Bu saldırı sonrasında sosyal medyadan eski ve yeni bakanlar arasında fitne üretilmesi arsızlık ve ahlaksızlıktır" dedi.

Bahçeli açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı;

"Sayın Soylu'ya iftira kuyruğuna girmeleri zaman ayarlı bir tuzaktır. Görevden alınan bazı isimler için dedikodu doğru ve hakkaniyetli değildir. Kamu görevlilerimizin itibarı ile oynamak tehlikeli sonuçlara sebebiyet verecektir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara'da 2 saatlik görüşme! Süleyman Soylu istemiş - Resim : 5

YERLİKAYA'YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Soylu dün de TBMM İçişleri Komisyonu heyeti ile birlikte Ankara'daki saldırı girişiminin ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı ziyaret etmişti.

 

Son dakika! MEB'den açıklama: Öğretmenlere çevrimiçi kariyer sınavı Sağlık Bakanı Koca'dan Eris varyantı sorularına yanıt Telefon harç parası yatıranları ilgilendiriyor! Zamdan önce yapılan ödemeler iptal mi edilecek? 15 ilde "Kahramanlar Operasyonları"