Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Atletizm Şampiyonası'nı izledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Devleti'nin Kuruluş Günü kutlamaları dolayısıyla Budapeşte'deydi. Yoğun diplomasi trafiğine devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın davetine icabetle gerçekleştirdiği ziyaretinde Dünya Atletizm Şampiyonası'nı takip etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Atletizm Şampiyonası'nı izledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın davetine icabetle ziyaret gerçekleştirdiği Budapeşte'de, Dünya Atletizm Şampiyonası'nı takip etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Atletizm Şampiyonası'nı izledi - Resim : 1

Ticaretin geliştirilmesi, ekonomik ve kültürel alanlarda işbirliği konuları da görüştüğü diplomatik temaslarının ardından Budapeşte Dünya Atletizm Şampiyonası 2023 Erkekler 100 metre yarışı finalini izleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, stadyumda Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Atletizm Şampiyonası'nı izledi - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan ziyareti esnasında Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandır Vucic, Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ve Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüştü.

Kaynak: AA

MSB: Yer ve zaman ayrımı yok! Macarlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli Yunan basını yeni bir skandala imza attı! İpsala Sınır Kapısı'nı yeniden hizmete açıldı