Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ayakta zor duruyor, hasta' diyenlere yanıt! Mustafa Varank basketbol oynadıkları anları paylaştı

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile oynadıkları basketbol maçına ilişkin anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Erdoğan'ın basketbol oynadığı anlar sosyal medyada büyük ilgi topladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın basketbol oynadığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı ile ilgili 'hasta, ayakta durmakta zorlanıyor' iddialarını çürüten görüntüleri eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank paylaştı.

Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank yaptığı paylaşımda, "Arada maçtan kaytarıp video çektiğim doğrudur..." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın formasını giydiği yeşil takım, beyaz takımı 50-22 mağlup etti.

Basketbol maçında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, MİT Başkanı İbrahim Kalın, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti İzmir milletvekilleri Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Alpay Özalan da yer aldı.

Bakan Uraloğlu'ndan gemi geçişleriyle ilgili önemli açıklama: Yarından itibaren geçerli olacak Ege Denizi'nde deprem Faturalarda yeni dönem! e-faturaya geçiş zorunlu olacak Onlardan olsan bir türlü olmasan diğer türlü!