Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arap Birliği Genel Sekreteri Ahmed Ebu Gayt'ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arap Birliği Genel Sekreteri Ahmed Ebu Gayt'ı kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gayt ile görüşmesinde, İsrail'e kapsamlı bir silah ambargosu uygulanmasının baskıyı artırmak için gerekli olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arap Birliği Genel Sekreteri Ahmed Ebu Gayt'ı kabul etti
  • Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Arap Birliği Genel Sekreteri Ahmed Ebu Gayt'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arap Birliği Genel Sekreteri Ahmed Ebu Gayt'ı kabul etti - Resim : 1

  • İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kabulde bölgesel ve küresel meseleler, İsrail'in Filistin ve Lübnan topraklarında düzenlediği saldırılar ile ilgili konular ele alındığı açıklandı.

"SİLAH AMBARGOSU İSRAİL'E BASKIYI ARTIRMAK İÇİN GEREKLİ"

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söz konusu görüşmede, 'İsrail'in Ortadoğu'da yaktığı çatışma ateşini tüm bölgeye yaymaya çalıştığını, İsrail'in amacının Filistinlileri anavatanlarında topraksız bırakmak olduğunu, Türkiye'nin İsrail'in işlediği suçların cezasız kalmaması için tüm kulvarlarda girişimlerini sürdürdüğünü, İsrail'e kapsamlı bir silah ambargosu uygulanmasının baskıyı artırmak için gerekli' olduğunu vurguladığı ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arap Birliği Genel Sekreteri Ahmed Ebu Gayt'ı kabul etti - Resim : 2

  • Açıklamada ek olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmede, Türkiye'nin Suriye, Libya, Somali ve Etiyopya'daki gerilimlerin bir an önce sonlanmasını ve o bölgelerin barış, huzur ve istikrara kavuşmasını arzuladığını da söylediği notu düşüldü.
Depreme hastanede yakalandılar İzmir Şehir Hastanesi İlk Yılını Tamamladi MİT, Terör Operasyonu Düzenledi Eitan Aparicio'nun Hak Savunuculuğu