Cumhurbaşkanı Erdoğan: Almanya ziyaretimizde Batı'ya yönelik bazı mesajlarımız olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan dönüşü açıklamalarda bulundu. 17 Kasım'da Almanya ziyareti olacağını söyleyen Erdoğan, "Bu Almanya ziyaretimizde de tabii Batı'ya yönelik bazı mesajlarımız olacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Almanya ziyaretimizde Batı'ya yönelik bazı mesajlarımız olacak

8'inci Olağanüstü İslam Zirvesi’ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. 17 Kasım'da yapacağı Almanya ziyaretine dikkat çeken Erdoğan, "Bu Almanya ziyaretimizde de tabii Batı'ya yönelik bazı mesajlarımız olacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Almanya ziyaretimizde Batı'ya yönelik bazı mesajlarımız olacak - Resim : 1

"AVRUPA'YA BİR SES OLUR"

Almanya'nın Batının en güçlü ülkesi olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bundan sonra 17 Kasım'da bizim bir Almanya ziyaretimiz var. Bu Almanya ziyaretimizde de tabii Batı'ya yönelik bazı mesajlarımız olacak. Veyahut da Batı'nın en güçlü ülkesi Avrupa'nın Almanya olması hasebiyle de tabii oradan Avrupa'ya bir ses olur." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Almanya ziyaretimizde Batı'ya yönelik bazı mesajlarımız olacak - Resim : 2

Cumhurbaşkanı'ndan AYM açıklaması! "Gerekirse ikisiyle de görüşürüm" "Gazze Filistin halkının toprağıdır, Amerika'nın bunu kabullenmesi lazım" Son dakika: DEAŞ'ın bomba uzmanı İstanbul'da yakalandı Irak'tan Kuzey petrolü açıklaması"TÜRKİYE İLE ANLAŞTIK"