Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeniden Refah'a ilk yorum: Yerel seçimlerdeki tavrından kopmuş durumda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen partisinin Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada, ittifak ortağı Devlet Bahçeli'nin kendisine 70. yaş günü hediyesi, Yeniden Rerah'ın Cumhur İttifakı'nın karşısına aday çıkarması ve F-16 süreci ile ilgili soruları yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'nde partisinin Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nın akabinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. 

"YAŞIMIN MİKTARINCA GÜLLER GÖNDERDİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'nin doğum günü kutlaması ile ilgili soruya "Öncelikle Devlet Bey, her zamanki nezaketini kibarlığını bu defa da gösterdi. Çok da zengin bir nezaket. Yaşımın miktarınca güller gönderdi. Onun yanında kendine has estetiği içinde olan henüz daha görmedim bir kalem gönderildiğini söylediler. Ve doğum yıl dönümümü kutladığı gibi Cumhur İttifakı'nın da çalışmasıyla ilgili de birbirimizle tebrikleştik." diye yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeniden Refah'a ilk yorum: Yerel seçimlerdeki tavrından kopmuş durumda - Resim : 2

"YENİDEN REFAH YEREL SEÇİMLERDEKİ TAVRINDAN KOPMUŞ DURUMDA"

Erdoğan, Yeniden Refah ile ilgili "Yeniden Refah'ın tavrını sizler de biliyorsunuz. Birçok yerlerde Cumhur İttifakı'yla hareketi söz konusu değil. Adeta milletvekili seçimlerindeki durumdan kopmuş vaziyette. Yerel seçimde kendileri Yeniden Refah olarak ya bizden ayrılmışlar ya da bize karşı tavrı içinde olanları aday olarak çıkardılar. Onlarla yola devam ediyorlar. " dedi

"ONLARIN ADINI ANMADIM RÜYA, KENDİNE GEL"

Gazeteci'nin "Yeniden Refah'la ilgili 'sirk cambazı' ifadeniz oldu." sözleri ile ilgili de Cumhurbaşkanı, "Ben onların adını anmadım Rüya, kendine gel." diye cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeniden Refah'a ilk yorum: Yerel seçimlerdeki tavrından kopmuş durumda - Resim : 4

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle devam etti:

(Putin)Şu anda kısa zaman içerisinde bir ziyaret değil ama bu ziyareti geciktirmeden halledeceğine dair bir ifadeyi kulandı. Türkiye'nin uluslararası platformdaki tutumundaki memnuniyeti ısrarla söyledi. Aramızdaki ilişkinin kararlılıkla devam etmesinin memnuniyetini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeniden Refah'a ilk yorum: Yerel seçimlerdeki tavrından kopmuş durumda - Resim : 5

F-16 SÜRECİNDE SON DURUM

Arkadaşlar bu konuda bizim şu andaki planımız programımız F-35'den öte F-16'ya kilitlenmiş vaziyetteyiz. Gerek kongre gerek de senato bize gelen senatörlerle de yaptığımız görüşmede daha çok F-16'larla ilgili ne gibi adımlar atarız bunu konuştuk."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeniden Refah'a ilk yorum: Yerel seçimlerdeki tavrından kopmuş durumda - Resim : 6

Kooperatiflerin Desteklenmesi Programı'na son başvuru ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sirk cambazlarına aldanmayın Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti seçim işleri toplantısında konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeledi: 15 gün ücretsiz olacak