Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı vizyonuyla daha büyük hedeflere yöneldik. Artık amacımız gelişmiş ülkelere yetişmek değil onların en ön sıralarındaki yerimizi almaktır." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

Bu eserlerimizi şehrimize kazandıran kurumlarımızı, yüklenici firmaları tebrik ediyorum.

Şehir hastanelerimiz bu gayretin bir ürünüdür. Nereden nereye... Bu modelle pek çok farklı teşhis ve tedavi yöntemini aynı çatı altında buluşturan bir sistem kurduk.

Şehir hastaneleri yeni bir sağlık sistemidir. Böylesine yeni ve orijinal sistemin eksiklikleri ve aksaklıkları tabii ki de olabilir. Vatandaşlarımızın serzenişlerinin farkındayız ve bunu kısa sürede gidereceğiz.

Şehir hastanelerini şifa merkezi olarak milletimizin hizmetine sunmakta kararlıyız.

Önceden vatandaşlarımızı tedavi için yurt dışına giderdi ama şimdi Türkiye önde gelen sağlık hizmetlerinin başında geliyor. Gelişmiş ülkelerle rekabet edebilir hale geldik.

Türkiye Yüzyılı vizyonuyla daha büyük hedeflere yöneldik. Artık amacımız gelişmiş ülkelere yetişmek değil onların en ön sıralarındaki yerimizi almaktır.

31 Mart'ta Antalya bir karar verecek. Antalya artık yeter diyecek. Yeni bir adım atalım diyecek. Herkesin başkanı diyor tabelalarda. Ne yaptı bu başkan? Bu ifadeler yalan ifadeler. 

Bizimle birlikte terminallerden tut, pistlere ve uçak seferlerine varana kadar Antalya'ya birçok eser kazandırdık.

Bugün, Türkiye 60 milyon turiste yürüyorsa ve 60 milyon turiste yürürken sadece turizm gelirleriyle bir patlama yaşıyorsa bu atılan adımların neticesidir. Güzel işleri takdir etmek erdem işidir.

Bizim hastanelerimiz kadar modern, bizim okullarımız kadar yeni, bizim yollarımız kadar ferah yerleri dünyada zor bulursunuz.

Açılışını yaptığımız bu muhteşem hastanemize sadece Antalyalılar değil, buraya yurt dışından gümbür gümbür turistler tedaviye gelecektir. Hayırlı olsun.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi 'IMF' iddialarını yalanladı Gerçeğinden ayırt etmek neredeyse imkansız Hüsamettin Cindoruk'a ziyaret Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesaba çekilecekleri gün yaklaştıkça ayakları titriyor