Yılın ilk Cumhurbaşkanlığı Bakanlar Toplantısı sona erdi: Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde verdi

2023 yılının ilk Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Otoyol ve köprü hizmetlerinin fiyatlarında yıl boyu herhangi bir artışa gidilmeyecektir." dedi.

Yılın ilk Cumhurbaşkanlığı Bakanlar Toplantısı sona erdi: Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde verdi

Yılın ilk Cumhurbaşkanlığı Bakanlar Toplantısı yoğun gündem ile toplandı. Bakanlar Toplantısında, EYT takvimi, sözleşmeliye kadro teklifi, Suriye'deki son gelişmeler, terörle mücadele, seçimlerin öne alınması ve dış politika ile ilgili konular ele alındı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı 2 saat 40 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçti ve açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Otoyol ve köprü hizmetlerinin fiyatlarında yıl boyu herhangi bir artışa gidilmeyecektir" dedi.

"OTOYOL VE KÖPRÜ HİZMETLERİNİN FİYATLARINDA ARTIŞA GİDİLMEYECEK"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklamasında "Bir de müjde vermek istiyorum." diyerek bu yıl boyunca, otoyol ve köprü fiyatlarında herhangi bir artışa gidilmeyeceğini duyurdu ve "Otoyol ve köprü hizmetlerinin fiyatlarında yıl boyu herhangi bir artışa gidilmeyecektir." dedi.

"NUREDDİN, RAHAT OL"
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını dinledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklama yaparken Bakan Nebatiye'ye "Nureddin, senden para çıkmıyor, rahat ol." dedi.

Şentop'tan Yemen için ateşkes çağrısı Sözde sabotaj sorumlusu öldürüldü! Cemre ne zaman düşer? Mansur Yavaş'ın "Sine-i millet" kulisine CHP'den ilk yanıt