CNN Türk canlı yayınında kavga! CHP'nin eski vekili Ali Öztürk Abdullah Ağar'ın sözlerini çarpıttı Fulya Öztürk bağırarak susturdu

Fulya Öztürk'ün Akıl Çemberi programının konuklarından CHP'nin eski vekili Ali Rıza Öztürk, Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar'ın sözlerini Atatürk üzerinden çarpıtmak istedi. Fulya Öztürk ve konuklardan Türker Akıncı da Ağar'ın açıklamalarının çarpıtılmak istediğini vurgulayınca CHP'li eski vekil canlı yayında çılgına döndü. CHP'li Öztürk'ün stüdyodaki tavırları sonrası sinirlenen Fulya Öztürk bağırarak ortamı sakinleştirdi.

CNN'deki Akıl Çemberi programının konuklarından CHP'nin eski vekillerinden Ali Rıza Öztürk, Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar'ın sözlerini çarpıttı, ortalık karıştı.

CNN Türk canlı yayınında kavga! CHP'nin eski vekili Ali Öztürk Abdullah Ağar'ın sözlerini çarpıttı Fulya Öztürk bağırarak susturdu - Resim : 1

"BÜYÜK TAARRUZ'DAKİ DUYGULARDAN BİRİ DE İNTİKAMDI"

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın cephe hatlarını yorumladı. İki ülke arasında artık bir nefret ve intikam duygusunun da oluştuğunu belirten Ağar, "Şuana kadar on binlerce insanlarını kaybettiler. Rusya tarafı on binlerce Rus, Ukrayna tarafı on binlerce insanını kaybetti. Parçalanmış bedenler, kopmuş kollar, bedenler. Bunu yaşayan insanlarda nefret, kin, intikam olması en temel olgulardan." şeklinde konuştu.

CNN Türk canlı yayınında kavga! CHP'nin eski vekili Ali Öztürk Abdullah Ağar'ın sözlerini çarpıttı Fulya Öztürk bağırarak susturdu - Resim : 2

İntikam duygusunun refleks olarak geliştiğini vurgulayan Ağar şu ifadelerle Büyük Taarruz'u örnek gösterdi;,

"Atatürk'ün yapmış olduğu Büyük Taarruz'da bizim askerimiz 110 bin Yunan askerini kılıçtan geçirdi. Neden? Çünkü 450 bin insanımızı katlettiler. Belki ondan daha fazla kadınlarımıza kızlarımıza tecavüz ettiler. Anne karnındaki bebekleri şişlemişlerdi. Buradaki temel duydu, intikam duygusuydu."

CNN Türk canlı yayınında kavga! CHP'nin eski vekili Ali Öztürk Abdullah Ağar'ın sözlerini çarpıttı Fulya Öztürk bağırarak susturdu - Resim : 3

CHP'Lİ VEKİL SÖZLERİ ÇARPITTI

Fulya Öztürk'ün sunduğu Akıl Çemberi programındaki isimlerden biri de CHP'nin eski vekillerinden Ali Rıza Öztürk'tü.

CHP'li Öztürk, Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar'ın sözlerine karşılık "İntikam ile Mustafa Kemal Atatürk'ün duygusu açıklanamaz. O yurtseverlik ile açıklanır. Atatürk'ün karşısındaki Yunan askeriyle ne intikam ilişkisi olabilir? Koca Tepe savaşını intikam ile açıklamak doğru değil" diyerek sert çıktı.

CNN Türk canlı yayınında kavga! CHP'nin eski vekili Ali Öztürk Abdullah Ağar'ın sözlerini çarpıttı Fulya Öztürk bağırarak susturdu - Resim : 4

Sözlerinin çarpıtıldığını dile getiren Ağar, "Sayın vekilim sadece motivasyonlardan bir tanesi olarak açıkladım. Ben Atatürk'ün deha olduğunu inkar etmedim. Böyle cümle konuşmanız doğru değil" dedi.

Araya giren gazeteci Türker Akıncı ve Fulya Öztürk, Ağar'ın öyle söylemediğini, temel duygulardan birinin intikam duygusu olduğunu ifade ettiğini söyledi.

Söylenilenlere aldırış etmeyen ve Atatürk'ün üzerinden çarpıtma sözlerle polemik çıkartan CHP'li vekil Ali Rıza Öztürk eleştiri oklarının hedefi oldu.

CNN Türk canlı yayınında kavga! CHP'nin eski vekili Ali Öztürk Abdullah Ağar'ın sözlerini çarpıttı Fulya Öztürk bağırarak susturdu - Resim : 5

Ulusal sıcaklık rekoru kırıldı Son dakika: FETÖ'ye 8 ilde aynı zamanlı operasyon! Gözaltılar var İstanbul'da metro hattında arıza! Bahçeli neden İYİ Parti'ye çağrı yaptı?