CHP'ye yakın medya organları: Burcu Köksal geri adım attı

CHP'de 'Burcu Köksal' krizi devam ediyor. "Kapımız DEM Parti hariç bütün herkese açık" diyen Burcu Köksal'a tepkiler gelmiş, Özgür Özel ise konuyla ilgili 'Dil sürçmesi yaşanmış' demişti. Köksal ise sosyal medyasından yaptığı paylaşımda dil sürçmesinin yaşanmadığını bunun böyle olduğunu söylemişti. Bütün bunların ardından CHP'ye yakın bazı yayın organları Burcu Köksal'ın geri adım attığını duyurdu. Burcu Köksal yaptığı basın konuşmasında ise sözlerinin arkasında durduğunu söyledi.

  • CHP Afyon Belediye Başkan adayı Burcu Köksal mitingde yaptığı konuşmada "DEM Partililere bu belediyenin kapısı kapalı" ifadeleri sonrası özellikle Özel ve İmamoğlu tarafından gelen baskılar sonrası geri adım attığı iddia edildi.
  • 6 Mart'ta Afyonkarahisar Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal, "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları, DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak" ifadelerini kullandı.

  • Köksal'ın bu açıklamasına büyük tepkiler geldi.

  • Gelen tepkilerin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Uşak mitinginde konuyla ilgili, “Dil sürçmesi yaşandı. Afyon Belediyesi de Uşak Belediyesi’nin kapıları da herkese açık" ifadelerini kullandı.

  • Burcu Köksal ise X hesabından yaptığı paylaşımla, mitingdeki sözlerinin arkasında durdu.

GERİ ADIM ATTI DEDİLER

  • Daha sonrasında gelen tepkilere Burcu Köksal'ın dayanamadığını söyleyen CHP'ye yakın medya organları Köksal'ın düzenlediği basın toplantında geri adım attığını ve "Belediyenin kapısı herkese açık olacaktır" ifadelerini kullandığını son dakika olarak duyurdu.

CHP'ye yakın medya organları: Burcu Köksal geri adım attı - Resim : 2

  • Burcu Köksal yaptığı basım toplantısında ise sözlerinin arkasında durduğunu ve belediyeyi DEM-HÜDA PAR ile yönetmeyeceğini söyledi.

Kılıçdaroğlu Fatih Portakal'a yanıt verdi: Alçak ve şahsiyetsiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadın-aile arasına duvar ören yaklaşımı reddediyoruz 13 terörist etkisiz hale getirildi Taksiciyi öldüren kalleşe ağır ceza