CHP'ye 'ret' sonrası dikkat çeken hamle! Ümit Özdağ, İYİ Parti'ye işbirliği için yeniden seslendi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP'nin ittifak talebini olumsuz karşılayan İYİ Parti'ye ittifak çağrısını yineledi. Sosyal medyadan yazılı açıklama yapan Özdağ, "Eğer İYİ Parti Zafer Partisi ile seçim işbirliği oluşturmaz ise CHP'den ayrılma adımı Cumhur İttifakı'na açık destek ile sonuçlanacaktır " yorumunu yaptı.

CHP'ye 'ret' sonrası dikkat çeken hamle! Ümit Özdağ, İYİ Parti'ye işbirliği için yeniden seslendi
  • Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti'nin CHP'nin yerel seçimde iş birliği teklifini reddetmesi üzerine sosyal medya hesabından ikinci kez çağrı yaptı.
  • İYİ Parti'ye ittifak teklifinde bulunan Özdağ, "Zafer Partisi-İYİ Parti seçim işbirliği CHP-AKP ekseninde bölünmüş siyasette gerçek bir üçüncü seçenek ortaya koyacaktır." ifadelerini kullandı.

"ZAFER PARTİSİ İLE İŞ BİRLİĞİ YAPMAZSA..."

  • Özdağ, sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda, "İYİ Parti'nin almış olduğu CHP ile ittifak yapmama kararı geç kalmış, doğru bir karardır." diyerek şunları kaydetti:
Ancak İYİ Parti'nin CHP ile yolları ayırma adımını attığı bu günlerde Cumhur İttifakı'nın güçlü dönemini yaşamaktadır. Eğer İYİ Parti, Zafer Partisi ile seçim iş birliği oluşturmaz ise CHP'den ayrılma adımı Cumhur İttifakı'na açık destek ile sonuçlanacaktır. Zafer Partisi'nin İYİ Parti'ye önerdiği seçim iş birliği Cumhur İttifakı'nın seçim başarısının önündeki tek gerçek engel olacaktır.

 

Ümit Dikbayır, İYİ Parti'den ihraç edildi Neslim Güngen hakkında soruşturma başlatıldı TKYB'ye 200 milyon dolar Marapi Yanardağı kül püskürttü: 22 dağcı hayatını kaybetti