Barış Yarkadaş, CHP Kadıköy adayı olarak Tülin Hadi'yi açıkladı!

CHP'nin oy oranının yüksek olduğu yerlerdeki adayları merakla beklenirken gazeteci Barış Yarkadaş kulis bilgisi paylaştı. Katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulunan Yarkadaş, Kadıköy adayının Tülin Hadi olduğunu söyledi.

Barış Yarkadaş, CHP Kadıköy adayı olarak Tülin Hadi'yi açıkladı!

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Barış Yarkadaş, TV100'de katıldığı Taksim Meydanı programında CHP'nin Kadıköy adayını açıkladı.

Barış Yarkadaş, CHP Kadıköy adayı olarak Tülin Hadi'yi açıkladı! - Resim : 1

TÜLİN HADİ

Yarkadaş verdiği kulis bilgisinde "Kadıköy için birçok isim analiz edildi, araştırmalar yapıldı. Benim cuma günü edindiğim bilgiye göre CHP'nin Kadıköy adaylığı için mimar Tülin Hadi ismi düşünülüyor. Tülin Hadi, mimar, aynı zamanda İmamoğlu İBB'yi kazandıktan sonra Kent Konseyi başkanlığını yaptı, bir yıl bu görevi yaptı. İki üniversitede öğretim üyeliği yapıyor. Caddebostanlı, Kadıköylü bir isim. CHP kulislerinde ilk kez duyacağınız isim bu. İmamoğlu, Kadıköy için "kentle ilgili ve kadın olmalı" diyordu."dedi.

Barış Yarkadaş, CHP Kadıköy adayı olarak Tülin Hadi'yi açıkladı! - Resim : 2

Eren Erdem, Cemil Tugay'la ilgili belgeleri yayınladı Kanada, Türkiye'ye silah ihracatı kısıtlamasını kaldırdı İstanbullu annelere müjde üzerine müjde verdi Battal İlgezdi isyan etti, CHP'yi hedef aldı!