CHP'de tartışma çıktı: İzmir'in anasını sen belledin

İzmir'de CHP Balçova İlçe Kongresinde Yüksel Çakmur ile Mehmet Ali Çalkaya arasında tartışma çıktı. Çalkaya, "Özfatura'ya bu seçimi sen verdin. İzmir'i takunyalılara ellerinle sen teslim ettin” diyerek Çakmur’a sert çıkıştı.

İzmir’de gerçekleştirilen Balçova İlçe Kongresinde Yüksel Çakmur'un konuşma yaptığı sırada, Mehmet Ali Çalkaya ayağa kalkarak , Çakmur'un, İzmir'de başarısız olması nedeniyle Burhan Özfatura'nın seçimleri kazandığını ifade etti.

Yüksel Çakmur'a yüksek sesle çıkışan Mehmet Ali Çalkaya, "Özfatura'ya bu seçimi sen verdin. İzmir'i takunyalılara ellerinle sen teslim ettin” diyerek Yüksel Çakmur’a sert çıkıştı.

"İZMİR'İN ANASINI SEN BELLEDİN"

Çakmur "Tartışmayacağım" diyerek ortamı sakinleştirmek istese de Çalkaya , "Tartışmayacaksın, milletin akılıyla alay etme. Benim aklım çalışıyor. Özfatura'ya, takunyalılara bu kenti sen teslim ettin. İzmir'in anasını sen belledin" dedi

CHP'de tartışma çıktı: İzmir'in anasını sen belledin - Resim : 1

Çalkaya konuşmasına öyle devam etti;

"Bırakın bunu, burası martaval okunacak yer değil, burası CHP Balçova Kongresi. Takunyalı devrini sen başlattın, başarılı olsaydın burada bir takunyalı seçim kazanmazdı."

 "BENİ 12 MARTLAR, 12 EYLÜLLER KORKUTMADI"

Yüksel Çakmur, "Beni 12 Mart’lar 12 Eylül’ler korkutamadı sen hiç korkutamazsın.Cevap vermeyeceğim, yanıt vermeyeceğim. Söyleyen insanlara bakalım, Sanılıyorsa bu bağırmalar, çağırmalar beni ürkütüyor, ben demokrasi içinde, özgürlük içinde yetişmişim. Her yerde özgürlük bayrağını dalgalandırmışım. Beni 12 Mart'la, 12 Eylül'ler, Kenan Evren'ler korkutamadı; senin gibiler hiç korkutamaz. Halkla beraberim." ifadelerini kullandı. 

 CHP'de tartışma çıktı: İzmir'in anasını sen belledin - Resim : 2

"AĞZINA MERMİ DOLDURURUM" KAVGASI

CHP Genel Merkezde yaşanan iç karışıklık, İzmir’de delege seçimleri ve yaklaşan yerel seçim tarihi sadece Ankara’da değil İzmir’de de birçok gerginliği ve parti içi çatışmaları gündeme getiriyor. Fakat delege seçimlerinde İzmir Balçova Belediyesi’nde ilginç olayların yaşandığı gibi bir de partiliye saldırı gerçekleşti.

Bakanlık İsveç'teki alçak provokasyonu kınadı Kılıçdaroğlu: Asıl zammı göreceksiniz Bakan Fidan, Blinken ile görüştü İstanbul Valisi'nden taksi sorununa çözüm önerisi