CHP'nin Bismil adayı Sönmez, 19 yaşındaki kıza cinsel saldırıdan tutuklandı

CHP'nin Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde belediye başkan adayı olarak çıkardığı 49 yaşındaki Abdurrahim Sönmez, ilçe binasında, çaycı olarak işe başlayan 19 yaşındaki B.D. isimli kıza cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı. Genç kız yaşadığı kabusu, "'Bana bey diye hitap etme' diyerek, bacaklarıma dokundu. Akşam saatlerinde odasına çay götürdüğüm sırada dudaklarımdan zorla öperek, göğüslerime dokundu" sözleriyle anlattı.

CHP'nin Bismil adayı Sönmez, 19 yaşındaki kıza cinsel saldırıdan tutuklandı
  • CHP'nin Bismil'den belediye başkan adayı olarak çıkardığı Abdurrahim Sönmez, iddiaya göre; 2 Şubat tarihinde ilçe binasına çaycı olarak alınan B.D.'ye 1 gün sonra cinsel tacizde bulundu.

CHP'nin Bismil adayı Sönmez, 19 yaşındaki kıza cinsel saldırıdan tutuklandı - Resim : 1

  • B.D., kuzeni F.D. ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, Sönmez'den şikayetçi oldu.

CHP'nin Bismil adayı Sönmez, 19 yaşındaki kıza cinsel saldırıdan tutuklandı - Resim : 2

"BACAKLARIMA, GÖĞÜSLERİME DOKUNDU, ZORLA ÖPTÜ"

  • B.D., ifadesinde, "2 Şubat'ta çaycı olarak işe alındım. Sonraki gün Abdurrahim Sönmez, 'Bana bey diye hitap etme' diyerek, bacaklarıma dokundu. Akşam saatlerinde odasına çay götürdüğüm sırada dudaklarımdan zorla öperek, göğüslerime dokundu. Bunun üzerine parti binasından ayrıldım" dedi.

CHP'nin Bismil adayı Sönmez, 19 yaşındaki kıza cinsel saldırıdan tutuklandı - Resim : 3

  • Şikayet sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerce gözaltına alınan Sönmez, işlemleri sonrası tutuklandı.

CHP'nin Bismil adayı Sönmez, 19 yaşındaki kıza cinsel saldırıdan tutuklandı - Resim : 4

  • CHP İl Başkanı Abdullah Atik ise B.D.'nin akli dengesinin yerinde olmadığını iddia edip, "Parti ile ilgili bir durum değil. Sönmez, seramik işi yapıyor. Kız işe yeni alınmış, para istemiş. Adam yok deyince kız şikayetçi olmuş" dedi.

CHP'nin Bismil adayı Sönmez, 19 yaşındaki kıza cinsel saldırıdan tutuklandı - Resim : 5

Kabaktepe'den Ekrem İmamoğlu'na tepki Şanlıurfa'da inşası tamamlanan köy evleri kura ile sahiplerine kavuşacak Igor ve SAY Mossad için nasıl çalıştı? Hamza Dağ seçim çalışmalarına İzmir'in Dikili ilçesinde devam etti