CHP'nin anlaşma yaptığı ikinci kanal da ifşa oldu! Halk TV'nin ardından KRT TV!

Mayıs ayında gerçekleştirilen seçimlerden ağır yenilgi alan CHP'de hareketlilik devam ediyor. Değişim ve istifa çağrılarına kulak tıkayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, değişimin öncülüğünü Ekrem İmamoğlu'na yakın yayınlar yapan Halk TV ile sözleşmeyi feshetti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, para karşılığı haber yaptırdıklarını, "Başka kanallarda da sözleşme yaptık ama detay açıklayamam." sözleriyle itiraf ederken, bir fondaş medya daha ifşa oldu.

CHP'nin anlaşma yaptığı ikinci kanal da ifşa oldu! Halk TV'nin ardından KRT TV!

14 ve 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerden hezimetle ayrılan CHP'de seçim sonrası her gün yeni bir skandal ortaya çıkıyor. Değişim ve istifa çağrılarına kulak tıkayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koltuk savaşına girdiği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yakın yayınlar yaptığı gerekçesiyle Halk TV ile olan sözleşmesini tek taraflı feshetti.

CHP'nin anlaşma yaptığı ikinci kanal da ifşa oldu! Halk TV'nin ardından KRT TV! - Resim : 1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, katıldığı bir canlı yayında para karşılığı haber yaptırdıklarını, "Başka kanallarda da sözleşme yaptık ama detay açıklayamam." sözleriyle itiraf etti.

CHP'nin anlaşma yaptığı ikinci kanal da ifşa oldu! Halk TV'nin ardından KRT TV! - Resim : 2

Erdem açıklamasında, "Halk TV ile anlaşma yapıldı. Bu İsveç'te normal değil ama Türkiye'de normaldir. Başka kanallarda da sözleşme yaptık ama detay açıklayamam. Türkiye'de zorlanarak muhalif görüş beyan ederek birçok mecra vardır ve bunlar iktisadi bunalımlar yaşıyorlar. Bizi en çok eleştirenler de muhalif medyadır." ifadelerini kullandı. 

Erdem'in açıklaması sonrası CHP'nin hangi kanal ve gazetecilerle ne şekilde anlaşmalar yaptığı merak konusu oldu.

CHP'nin anlaşma yaptığı ikinci kanal da ifşa oldu! Halk TV'nin ardından KRT TV! - Resim : 3

İKİNCİ FONDAŞ İFŞA OLDU

Muhalif çıkışlarıyla tanınan ve son dönemde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan açıklamalarda bulunan gazeteci Bahar Feyzan, CHP'nin KRT TV ile de anlaşma yaptığını açıkladı.

Feyzan, CHP'li Tuncay Özkan'ın kendisine açılan davada söz konusu bilgiyi verdiğini belirtti. Twitter hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan Feyzan, "CHP’nin diğer anlaşma yaptığı kanal KRT TV!!! Nereden mi biliyorum? Çünkü bana açtıkları dava dosyasına kendileri yazmışlar!!! Buyrun!" ifadelerini kullanıp kendisine açılan dava dosyasından bir görüntü de paylaştı.

CHP'nin anlaşma yaptığı ikinci kanal da ifşa oldu! Halk TV'nin ardından KRT TV! - Resim : 4

 "KRT'NİN SAHİBİ CHP'Lİ TUNCAY ÖZKAN" İDDİASI

Feyzan, KRT ve ANKA Haber Ajansı’nın CHP'nin eski Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan’a ait olduğunu, kendisinin haberi olmadan kuş uçmadığını söyleyip, "Sadece milyonlarla değil, Türkiye’nin geleceğiyle oynuyorsunuz. Dik durun istifa edin." iddiasına bulunmuştu. Özkan ise söz konusu iddiaları yalanlamıştı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'sığınmacı' açıklaması: Bize yakışmaz Kahramanmaraş'ta deprem! Türkiye'de kaç göçmen yaşıyor? Tarihi anlaşma! 100 bin kişiye istihdam sağlayacak