CHP'li gazeteci Can Ataklı yine Togg'u hedef aldı!

28 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerde CHP'nin kaybetmesini hazmedemeyen muhalif gazeteci Can Ataklı, geçmiş aylarda olduğu gibi yine yerli otomobil Togg'u hedef aldı. Türkiye'nin yaptığı her türlü yerli ve milli projeyi hedef alan Ataklı yerli araç Togg ile ilgili "Gemlik'teki limana her gün gemilerle Togg geliyor. Araçları kapalı alanda tıra yükleyip anında fabrikaya gönderiyorlarmış" iddiasında bulundu.

Türkiye yerli ve milli otomobilini de üretirken yeni gurur kaynağı Togg sokaklardaki yerini aldı. CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Can Ataklı'nın Türkiye'nin yerli ve milli projelerle ilgili hazımsızlığı son bulmuyor.

Türkiye'nin yaptığı her türlü yerli ve milli projeyi hedef alan CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı geçmiş dönemde olduğu gibi tekrardan yerli araç Togg hakkında aslı olmayan ve kendisinin bile dayanak gösteremediği bir iddiayı ortaya attı.

Ataklı YouTube hesabından yaptığı canlı yayında "Gemlik'teki limana her gün gemilerle Togg geliyor. Saraydan gönderilen sivil uzmanlar, gemiler geldiğinde güvenlik kameralarını kapatıyor, araçları kapalı alanda tıra yükleyip anında fabrikaya gönderiyorlarmış" ifadelerini kullandı.

Kendi kendisine sorduğu "Nereden biliyorsun?" sorusunaysa tekrar kendi kendine "Nereden duydun demeyin duydum işte" şeklinde güvensiz bir cevap verdi.

'SEÇİMLERİ MUHALAFET KAZANDI' DEMİŞTİ

Yaptığı açıklamalar ve asılsız iddialarla gündemi meşgul eden Ataklı, 28 Mayıs seçimlerinin sonuçlarını hazmedemeyerek ilginç iddiada bulunmuştu.

Ataklı açıklamasında "Seçimleri kesinlikle muhalefet kazandı. Hem de böyle 55'e 45 falan. O konuda çok iddialıyım ama kanıtlama şeyimiz yok." demişti. 

Ataklı'nın Togg açıklamalarına sosyal medyadan çok sayıda tepki gelirken vatandaşlar "Bunun hala hastaneye yatırılma vakti gelmedi mi sayın yetkililer?" yorumunu yaptı. 

Öğretmenin skandal hareketine Bakan Tekin'den tepki! Bakan Şimşek Banka müdürleriyle görüştü Bolu Belediye Başkanı'na Külliye'den cevap: İhtiyaç sahiplerine dağıtın CHP'li Eren Erdem'in Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması gündem oldu