CHP'li Barış Yarkadaş'tan partide yaşanan krizleri daha da alevlendirecek açıklama

CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, partide yaşanan krizleri daha da alevlendirecek bir kulis bilgisini paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun listelerde hata yaptığını kabul ettiğini söyleyen Yarkadaş, "Kılıçdaroğlu, MYK'yı bu yüzden değiştirdiğini, önüne getirilen vekil listelerini son anda gördüğünü söylemiş. Bunu anladığında da epey geç olduğunu ifade etmiş" diye konuştu.

CHP'li Barış Yarkadaş'tan partide yaşanan krizleri daha da alevlendirecek açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerinde aday olabilmek için CHP listelerinden seçime giren Millet İttifakı'nın küçük ortaklarının temsilcilerine vekillik dağıtmıştı. Seçimlerin her iki turunda da bozguna uğrayan CHP lideri, parti tabanından ve seçmenlerden gelen 'istifa' çağrılarına kulak tıkayıp, "Koltuğu bırakmıyorum" mesajı vermişti. Genel başkanlık koltuğuna göz diken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'topyekün değişim' çağrısına karşın harekete geçen Kılıçdaroğlu, partisinin merkez yönetim kurulunu (MYK) kendi dilediği şekilde yeniden dizayn etmişti.

CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, canlı yayında partide yaşanan krizleri daha da alevlendirecek bir kulis bilgisini paylaştı.

Adaylığını ilan edebilmek için ittifak ortaklarına 38 vekillik dağıtan Kemal Kılıçdaroğlu'nun listelerde hata yapıldığını kabul ettiğini söyleyen Yarkadaş, "Kılıçdaroğlu, MYK'yı bu yüzden değiştirdiğini, önüne getirilen vekil listelerini son anda gördüğünü söylemiş. Bunu anladığında da epey geç olduğunu ifade etmiş" diye konuştu.

24 il başkanı istifa etti! BAE'ye kritik ziyaret! Bakan Fidan: Ukrayna'nın bağımsızlığını, egemenliğini sağlamaya kararlıyız Salih Müslim'i ağlatan operasyon!