CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile ilgili iddialar! Kürsüye çağırdığı partili ismi tokatladığı öne sürüldü

Seçim öncesine ait bir görüntü gündeme geldi. CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın seçim döneminde  şehirde görev alacak sandık görevlileriyle bir araya geldiği toplantıda bir partiliyi kürsüye çağırarak tokatladığı iddia edildi. Karalar, "İftira çok aşağılık bir şeydir. Atanlar gün yüzü görmesin. Ama kalbim temiz. Bu olayı başka bir açıdan montajlayıp, Zeydan Karalar yaşlı partiliyi dövdü diye servis edenler, siz aslını biliyorsunuz ama bilmeyenler izlesin." dedi.

Sosyal medya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın olduğu iddia edilen görüntüleri konuşuyor.

Söz konusu görüntülerde Zeydan Karalar, kürsüde konuşma yaptığı sırada bir kişiyi sinirli bir şekilde yanına çağırarak, "Gel buraya" ifadelerini kullanıyor.

O sırada toplantıdaki katılımcılar cep telefonlarıyla bu anları kaydediyor.

Çağırdığı kişinin yanına gelmesiyle Karalar'ın kürsüde tokat attığı iddia ediliyor.

Görüntüleri çeken kişinin ise, "Vurma, vurma ne vuruyorsun" sözleri duyuluyor.

 

"DÖVDÜ DEDİKLERİ ADAM 45 YILLIK YOL ARKADAŞIM"

Kısa sürede gündem olan görüntülerle ilgili Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'dan açıklama geldi.

Karalar, "İftira çok aşağılık bir şeydir. Atanlar gün yüzü görmesin. Ama kalbim temiz. Bu olayı başka bir açıdan montajlayıp, Zeydan Karalar yaşlı partiliyi dövdü diye servis edenler, siz aslını biliyorsunuz ama bilmeyenler izlesin. Bu videoyu bizden habersiz bir kardeşimiz çekmiş. Dövdü dedikleri adam benim 45 yıllık yol arkadaşım. Ben ona demokratik hakkını kullansın diye kürsümü verdim. Şimdi bu haysiyetsiz yalanı paylaşan bütün haber siteleri, bu videoyu yayınlayıp benden özür dilemek zorunda. Bunu yapmayan herkes ahlaksız ve kötü niyetlidir. Ben belediye başkanıyım diye sürekli bu iftiraları kaldırmak zorunda değilim. Ben de insanım. Dürüst olun, insan olun, delikanlı olun!" dedi.

Kurban Bayramı öncesi büyük tehlike! UEFA Başkanı'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret Bakan Yerlikaya deprem bölgesinde Hiçbir sebep göstermeden iptal ediyorlar!