CHP'den 'Perinaz' itirafı: Oy alabilmek için Kılıçdaroğlu'nun danışmanı yaptık

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanı Perinaz Mahpeyker Yaman’ın CHP lideri hakkında ‘zavallı, hain ve kanı bozuk’ ifadelerini kullandığı ortaya çıkmıştı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Emre, atamanın yeterli tetkik yapılmadan başka çevrelerden oy alabilmek için yapıldığını söyledi.

CHP'den 'Perinaz' itirafı: Oy alabilmek için Kılıçdaroğlu'nun danışmanı yaptık

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından seçime iki gün kala kadın ve aile politikaları konusunda çalışma yapmak üzere danışman olarak atanan Perinaz Mahpeyker Yaman'ın Kılıçdaroğlu hakkındaki paylaşımları ortaya çıktı.

Perinaz Mahpeyker Yaman paylaşımlarında Kılıçdaroğlu'na yönelik 'zavallı, hain ve kanı bozuk' ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun "O günler koşullarında araştırma yapacak zamanım yoktu. Bu mesajlarını bilseydim elbette atamazdım. Bir arkadaşım tavsiye etti." dediği Perinaz krizi için bir açıklama da CHP liderinin yardımcısından geldi.

"BAŞKA ÇEVRELERDEN OY ALABİLMEK İÇİN YAPILDI"

Bir TV kanalında açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Emre, konuya ilişkin, "Seçimden iki gün önce başka çevrelerden oy alabilir miyim diye çabalanan bir atmosferde yeterli tetkik yapılmadan böyle bir görevlendirme yapılmış." açıklamasında bulundu.

Gençlere vergisiz telefon ve internet açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Ağza alınmayacak ifadelerle tesettürlüleri hedef aldı Çanakkale'de kuraklık! Su kullanımı kısıtlamalarının süresi uzatıldı