CHP Rize'de AK Parti'li ismi aday gösterdi! İtiraz gecikmedi

Rize Çayeli'ye bağlı Büyükköy Belde Belediye Başkan adayını duyuran CHP, listede AK Partili Mevlüt Çağıran’ın ismine yer verdi. Listeyi görünce şoke olan Çağıran da “AK Partiliyim” diyerek adını listeden çıkarttı.

CHP Rize'de AK Parti'li ismi aday gösterdi! İtiraz gecikmedi
  • Yerel seçime adım adım giderken CHP Rize'de aday krizi yaşadı.

CHP Rize'de AK Parti'li ismi aday gösterdi! İtiraz gecikmedi - Resim : 1

  • Parti Meclisi toplantısının peşinden CHP Rize İl Başkanlığı, harekete geçerek Çayeli ve ilçeye bağlı beldelerin başkan adaylarını belirledi.

CHP Rize'de AK Parti'li ismi aday gösterdi! İtiraz gecikmedi - Resim : 2

AK PARTİLİ İSMİ ADAY YAPTILAR

  • Listede Büyükköy Belde Başkan adayı olarak Mevlüt Çağıran’ın ismi yer aldı.
  • Bunun üzerine Çağıran, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak AK Parti üyesi olduğunu ve CHP ile herhangi bir bağının bulunmadığını açıkladı.

CHP Rize'de AK Parti'li ismi aday gösterdi! İtiraz gecikmedi - Resim : 3

"CHP İLE BAĞLANTIM YOK"

  • Çağıran, "Benim adıma düzenlenen asılsız aday haberleri kesinlikle yanlıştır bilgilerinize arz ederim. Ben AK Parti üyesiyim CHP ile hiçbir bağlantım yoktur." ifadelerini kullandı.

CHP Rize'de AK Parti'li ismi aday gösterdi! İtiraz gecikmedi - Resim : 4

"KOMPLODUR, GEREĞİ YAPILACAKTIR"

  • Bir paylaşım daha yapan Mevlüt Çağıran, "CHP adayı diye yapılan haberler bize karşı yapılan bir komplodur, aslı yoktur. Gereği yapılacaktır." deyince CHP çok geçmeden yaptığı yanlıştan geri döndü.
  • Kısa sürede, yayınlanan basın bildirisi kaldırıldı. Ardından Çağıran’ın adının ve Büyükköy belde başkan adayının isminin bulunmadığı yeni bir basın bildirisi paylaşıldı.
Kilise saldırıda hayatını kaybeden Tuncer Cihan toprağa verildi Meral Akşener'den DEM'li Bakırhan'a sert tepki "İzin verilmeyen yardımlar büyük bir felaketin habercisi" Dünyanın en büyük yolcu gemisi yola çıktı! Tam 7 gün sürecek