CHP, Kılıçdaroğlu'nu tekrar aday gösterecek mi? Öztrak'tan kaçamak cevap

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "CHP, Kemal Kılıçdaroğlu'nu tekrar aday gösterecek mi?" sorusuna "CHP içinde genel başkan adayını da genel başkanı da parti değil kurultay delegeleri belirler." şeklinde cevap verdi.

CHP, Kılıçdaroğlu'nu tekrar aday gösterecek mi? Öztrak'tan kaçamak cevap

CHP Sözcüsü Faik Öztrak "Kılıçdaroğlu aday olacak mı?" sorusuna verdiği kaçamak cevapla kafalarda soru işareti oluşturdu.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.

KILIÇDAROĞLU ADAY GÖSTERİLECEK Mİ?

Toplantı devam ederken açıklamalarda bulunan Öztrak, "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İstanbul kongresinin ardından bazı illeri de değişimcilere kaptırdı. Bu sonuçların ardından Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa aday olmayabileceği yorumları yapılıyor. Parti, bu sonuçlara rağmen Kılıçdaroğlu'nu aday gösterecek mi?" sorusuna cevap verdi.

Öztrak, "CHP'de genel başkan adayını da genel başkanı da parti değil, kurultay delegeleri belirler. Kapma, kaptırma, çalma, çırpma CHP'de olmaz. Bizde demokratik kurallar çerçevesinde yarış olur." dedi.

Bakan Fidan, siviller için devreye girdi Deprem erken uyarı sistemi hayat kurtarır mı? Trafik durma noktasına geldi 100 kişiye mezar olmuştu! Merdiven için beton kesildiği ortaya çıktı