CHP İstanbul adayları ne zaman açıklanacak? Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, henüz açıklanmayan belediye başkan adaylıklarıyla ilgili olarak "Her yerde hem vatandaşlarımızla iyi diyalog kurabileceğine inandığımız güçlü adayların oluşması yönünde çalışan heyetler söz konusu. Aynı zamanda tabii ki sonrasında güçlü bir yönetim kabiliyetini bütün İstanbul'a yaygınlaştıracak bir tasarım içerisinde olduğunu biliyorum partimizin kurum ve kurumlarının" dedi.

CHP İstanbul adayları ne zaman açıklanacak? Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama
  • İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Büyükada'da deprem tehlikesi nedeniyle yıkılıp tekrar inşaa edilen Büyükada Nizam Camii’nin açılışını yaptı. 
  • Açılış sonra yurttaşlara şerbet ve lokma dağıtan İmamoğlu daha sonra kısa bir açıklama yaptı. 

İSTANBUL ADAYLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

  • İmamoğlu, açıklamasının ardından gazetecilerin belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağı yönündeki sorusuna ise şu cevabı verdi:
Yani hem genel merkezimizde hem İstanbul İl Başkanlığımızda elbetteki bizim Büyükşehir Belediyemiz olarak geçirdiğimiz 4,5-5 yıldaki deneyimlerimizi de aktardığımız çalışma merkezlerimiz var. Bu anlamda çok hassas ilerlendiğini biliyorum. Her yerde hem vatandaşlarımızla iyi diyalog kurabileceğine inandığımız güçlü adayların oluşması yönünde çalışan heyetler söz konusu. Aynı zamanda tabii ki sonrasında güçlü bir yönetim kabiliyetini bütün İstanbul'a yaygınlaştıracak bir tasarım içerisinde olduğunu biliyorum partimizin kurum ve kurumlarının. 

 

 

AKOM'dan son dakika uyarısı! İstanbul'da trafik durma noktasına geldi! İstanbul merkezli 13 ilde KAFES-23 operasyonu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a özel hediye!