CHP Genel Başkanı Özgür Özel Mardin'de Nikah Şahidi Oldu

Özgür Özel, Mardin'de Azad Kılınçaslan ve Nurhan İlhan'ın nikah merasiminde şahitlik yaptı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Mardin'de Nikah Şahidi Oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mardin'de gerçekleştirilen bir nikah merasiminde önemli bir rol üstlendi. Eski CHP Mardin İl Başkanı Mehmet Kılınçaslan'ın oğlu Azad Kılınçaslan ile Nurhan İlhan çiftinin nikahına şahitlik yapan Özel, törene katılan diğer değerli konuklarla birlikte bu özel anı paylaştı.

Nikah Töreni Kızıltepe'de Gerçekleşti

Kızıltepe ilçesindeki bir düğün salonunda düzenlenen nikah merasimi, ailelerin mutluluğu ve heyecanıyla doluydu. Nikahda yer alan diğer önemli isimler arasında CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay yer aldı.

Özgür Özel’in Hitapları ve Dilekleri

Çiftin mutluluğunu paylaşan Özgür Özel, ailelere "hayırlı olsun" diyerek iyi dileklerde bulundu. Nikah merasimi sonrasında medya mensuplarına yaptığı açıklamada, Kılınçaslan ailesinin CHP'ye olan katkılarından bahsederek, "Kılınçaslan, partimizi en iyi şekilde temsil etmiş bir büyüğümüzdür." ifadesini kullandı.

Özel, gelin ve damadın başarılı avukatlar olduğunu ve Azad Kılınçaslan'ın aynı zamanda CHP İl Sekreteri olduğunu belirterek, “Inşallah daha büyük başarılar gösterecek,” dedi.

Mardin Halkına Mesaj Verdi

Özel, Mardin'deki davetlilerin ilgisine dikkat çekerek, "Mardinliler sadece bize selam vermeyecek, bundan sonra oy da verecekler," şeklinde konuştu. Ayrıca, iki aile arasında bir köprü kurulduğunu ve sevgi dolu günler geçirmelerini diledi.

Aile Cüzdanı ve Halay Keyfi

Özel, cüzdanı Nurhan hanıma teslim ederek, "Bu aile cüzdanını Nurhan'a emanet ediyorum, fakat onu Azad'a da emanet ediyorum. Allah mesut etsin," ifadelerini kullandı. Törende daha sonra tüm katılımcılarla halay çekerek güzel anılar biriktirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel (sol 2), Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki bir düğün salonunda eski CHP...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel (sol 2), Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki bir düğün salonunda eski CHP Mardin İl Başkanı Mehmet Kılınçaslan'ın oğlu Azad Kılınçaslan ile Nurhan İlhan çiftinin nikah şahitliğini yaptı.

Bakan Uraloğlu: Posta Sektöründe Yenilik ve Dijitalleşme Zamanı Köln'deki Eğlence Mekanında Patlama Kilis'ten Gazze'ye Destek Mektupları Bakan Uraloğlu'nu kızdıran soru